Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukanie wykonawcy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
MaciekPierwszy
Witam,

nie wiedziałem w jakim dziale umiescic to zapytanie zeby bracia programisci mnie nie zwyzywali wiec wybór padła na hyde park.
Do rzeczy:

Robie portal społecznościowy i rozwazam najecie programisty do wykonania kilku modułów w zf 2

1) logowania,rejestracji
2) galerie
3) przyjaciele
4)skrzynka
5) tablica

Jak wygląda od kuchni rozliczanie sie z programistą. Jestem osobą prywatną nie żadną firmą. Czy programiste należy zobaczyc na oczy i wziac iod niego ksero dowodu albo cos zeby nas nie zrobił w bambusa?? Jakie sa zasady bezpieczenstwa??

CZy na rynku jest doscy programistów zf2?questionmark.gif
ctom
a tak z ciekawości dlaczego uważasz, że zf2 będzie najlepszym rozwiązaniem dla Twojego projektu ?
MaciekPierwszy
Nie mam pojęcia. Nie mam doświadczenia więc trudno mi ocenić znam w miarę zneda 1.12 i zadnych innyhc framworków.
Wybór padł na ZF 2 bo ma fajne logo jest najnowszy i wszyscy sie nim podniecają.
ctom
Cytat(MaciekPierwszy @ 15.12.2013, 12:07:20 ) *
Wybór padł na ZF 2 bo ma fajne logo jest najnowszy i wszyscy sie nim podniecają.

jeżeli jest tu jakiś konkurs na "cytat roku" to pozwolisz , że Cię zgłoszę wink.gif

ps. ostatnio wszyscy podniecają się Laravel
MaciekPierwszy
oczywiscie kierowałem się tez

-możliwoscia budowania niezaleznych modułów (kazdy moduł moze robic inna osoba i nie ma problemu z połączeniem wszystkiego w całość)
-bezpieczeństwo
-popularnosc (społęczność)
memory
daj mu do łapy snitch.gif
lobopol
To zainteresuj się symfony 2 i http://knpbundles.com/ większość rzeczy będziesz miał już zrobionych tylko to zintegrować
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.