Uruchomiłem przestarzały już dość skrypt ZenCart 1.3.7 na serwerze z PHP w wersji 5.3.16
Po ręcznych poprawkach, większość skryptu działa, jednakże lista kategorii i produktów w Panelu admina nie chce pokazać żadnych wpisów, po sprawdzeniu error loga apache, otrzymuję błąd:
PHP Fatal error: Call to a member function MoveNext() on a non-object in category_product_listing.php on line 179
W załączeniu fragment, na który wskazuje błąd (od lini 139 w dół). Będę bardzo wdzięczny za pomoc, muszę uruchomić ten dział w sklepie.
Niestety nie mogę umieścić całego pliku, gdyż ogranicza mnie długość postu, podobnie nie mogę dodać załącznika.
$categories->MoveNext(); switch ( $_SESSION['categories_products_sort_order'] ) { case (0): $order_by = " order by p.products_sort_order, pd.products_name"; break; case (1): $order_by = " order by pd.products_name"; break; case (2); $order_by = " order by p.products_model"; break; case (3); $order_by = " order by p.products_quantity, pd.products_name"; break; case (4); $order_by = " order by p.products_quantity DESC, pd.products_name"; break; case (5); $order_by = " order by p.products_price_sorter, pd.products_name"; break; case (6); $order_by = " order by p.products_price_sorter DESC, pd.products_name"; break; } $products_count = 0;