Witam,
Nie wiem czy piszę o prawidłowym dziale ale jeśli nie to proszę o przeniesienie tematu.
Chodzi mi o waszą poradę a mianowicie chcę zrobić projekt który ma generować ankiety na strony www.
Przykładowo:
Tworzę ankietę gdzie wpisuje temat ankiety, tworzę skecje ankiety a w niej tworzę pytania z odpowiedziami, mogą to być odpowiedzi text, radio, checkbox, może to być np. 3 odpowiedzi checkbox a czwarta ma być textowa. Może być też taka sytuacja, że pytanie zawiera 3 odpowiedzi np. checkbox np. tak, nie, nie wiem i gdy użytkownik wybierze np. tak to wtedy pojawia mu się np. podzapytanie i może wybrać kolejne np 4 odpowiedzi. Ankieta ma się wysyłać do klientów na email i w meilu jest link do ankiety do wypełnienia. Gdy klienci wypełnią ankiete pojawiają się odpowiedzi na wszystkie pytania, statystyki, można pobrać pdf z odpowiedziami. Ankiety można podglądac wysyłać kilka razy, edytować, usuwać.
Jak myślicie ile czasu potrzebuje programista na coś takiego pisanego w php, jquery i bazie mysql? Jaki jest stopień skomplikowania? Ile mniej więcej jest warty taki projekt?