Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlecę] Prostą przebudowę strony
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
darczej
Dzień Dobry,

Sprawa pilna - strona gotowa najpóźniej do czwartku. Forma rozliczenia - faktura.

http://www.templatemonster.com/demo/39267.html

Potrzebuję zmienić tą templatkę, mam swój gotowy projekt, który jest zrobiony na niej.

Zadania:

1. Dostosowanie do IE 5,6,7,8 żeby te skrypty (menu i przewijane strony) działały na niej albo zrobić tak żeby tylko pod IE 8 i mniejsze ładowała się strona stateczna czyli bez tego menu (ale z innym rozwijanym) i przewijanych stron (wtedy przerobienie takiej strony) - mielibyśmy wtedy dwie wersję ale jak mówię. Ale tak jak mówię chciałbym żeby ładowało się wtedy to automatycznie samo.

2. Dodanie kilku pól Background-position, czyli zmieniające się przyciski w kilku podstronach.

Proszę o przybliżone koszty i propozycje na PW.

Z góry dzięki!

viking
IE5, 6? Daj spokój, w jakich Ty czasach żyjesz? 7 już nawet Google nie wspiera, tak samo banki coraz częściej rezygnują.
darczej
Ok 5,6 przesadziłem z rozpędu. Ale 7 i 8 jednak sporo ludzi korzysta.
Spawnm
Z ie7 ? Na podstawie jakiego rankingu przeglądarek tak stwierdzasz?
sunpietro
jeśli strona jest skierowana do ludzi w Afryce lub Azji, to zgodzę się że tam mozna spotkac populacje ludzi którzy namiętnie korzystają z IE7, a wynika to z braku edukacji. W innym przypadku, olej IE7 bo to jest raptem niecałe 2% rynku, część nieistotna.
Kucharskov
Mogę sie podjąć takiej przeróbki.
Koszt: do ustalenia
Kontakt: Priv / GG: 5334195
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.