Witam. Na wstępie chciałbym poprosić was o pomoc w zorganizowaniu pewnego projektu.
Przechodząc do sedna i nie rozpisując się na niewiem ile linijek pragnę przedstawić wam swój pomysł. Mianowocie chodzi o stronę internetową o tematyce militarnej z wielką ilością danych w bazie mysql. Niżej opiszę co by było mi potrzebne i prosiłbym was o nakierowanie mnie na odpowiednie skryptu bądź cms-y które przyspieszyłyby pracę nad portalem gdyż zajmuję się tym chwilowo sam a wiedza na temat php zamyka się w przedziale początkującego.
Portal :
- system rejestracji/logowania i odpowiednie uprawnienia do przeglądania podstron z możliwością ich edycji przez administratora
- system ładowania szablonów każdej z podstron gdyż podstron będzie ponad 1000 i łatwiej będzie szablonami
- wyszukiwarka pozwalająca na szybsze wyszukanie potrzebnych wpisów w bazie danych
- możliwość moderacji danych zawartych na stronie
Baza Danych
- skrypt lub system zarządzania na stronie bazą danych, możliwość dodawania, edycji i usuwania wpisów do którego potrzebne są odpowiednie uprawnienia
- skrypt wczytujący dane z bazy danych i umieszczający je w odpowiednie miejsca w szablonie ładowanym z innego pliku
Mam nadzieję, iż pomożecie mi znaleźć odpowiednie skrypty które przyspieszą moje prace nad strona.