Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS]Łączenie CCS'ów
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Hosiek
Mam mały problem gdyż kodując strone pod MYBB niechcacy usunąłem spory kawałek CSSa i wszystko sie rozwalilo. Naszczęscie posiadalem wyeksporowany wczesniej styl z cssem jednak z mniejsza iloscia wartosci.
Chciałbym teraz do obecnego cssa dodac tylko te brakujące wpisy ze starego. Znacie moze jakies rozwiązanie niz szukanie po kolei czy wpis nie jest zrobiony dwa razy ?

//Zrobiłem to ręcznie- do zamkniecia
kamil4u
Na przyszłość dodam, że jeśli umieściłbyś stare wpisy jako pierwsze, a te prawidłowe jako te drugie to zostaną one nadpisane( zakładając, że te stare style to te same co nowe + dodatkowy kod )
Hosiek
Cytat(kamil4u @ 9.09.2012, 22:01:54 ) *
Na przyszłość dodam, że jeśli umieściłbyś stare wpisy jako pierwsze, a te prawidłowe jako te drugie to zostaną one nadpisane( zakładając, że te stare style to te same co nowe + dodatkowy kod )

Tak, są to te same i bylo okej, tylko ze wpisów bylo prawie dwa razy więcej, a w razie zmieny w cssie nie wiadomo by bylo które zmieniac i w ogóle taka mieszanka sie robi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.