Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwery www
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
igusiek
Oczywiście możecie miec w inne pojemnosci niż te ktore podalem, totez piszcie kto wam udostępnia serwer, jaki macie transfer miesieczny i ile srednio się placi

rolleyes.gif pozdrawiam
sztosz
localhost, płacę tyle co za prónd i zurzycie części mojego kompa. Dodatkowo 400 zł (opłata jednorazowa) za okulary bo mi się wrok troszku zpsół od tego walnietego programowania i gier smile.gif
igusiek
Rkingsmiley.png Czyli za wzrok zaplaciles 400 zl czy za zakup serwera?? Nie napisales jaką masz bazę danych. blink.gif
sztosz
To był taki mały zart. Od siedzenia przed kompem zepsół mi sie wrok i musiałem kupić okulary które mnie kosztowały 400 zł.

Lcalhost (127.0.0.1) to zawsze adres własnego komputera. Tam mam postawionego Apacha(z php) i Mysqla.

Miejsca mam jakieś 60 giga bo reszta 80 GB dysku już jest zapchana.

Nie mam zadnego miejsca w "sieci" na strony bo mi to do niczego nie jest potrzebne. Aplikacje testuje na localhoście (czyli na swoim własnym komputerze). A jezeli gdzieś trafiaja to ja już nie musze się troszczyć o miejsce w sieci. Robią to za mnie inni smile.gif
Bakus
Ja mam własny serwerek... na moje strony wystarcza... winksmiley.jpg
Rozmiar dostępny: 120GB, transwer ograniczony przez jakość łącza... (neo+)
baza: mysql
W localnecie mam jeszcze irc (niedlugo bedzieogolno dostepny).
Opłata: 170zł/m-c smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.