Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript] TinyMCE rozwala ostylowanie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
potreb
Witam. W moim filemanagerze występuje dosyć dziwny błąd. Gdy włączam filemanager z poziomu okienka popup tinyMCE i ładuje te biblioteki:
  1. <script type="text/javascript" src="../tiny_mce/tiny_mce_popup.js"></script>
  2. <script type="text/javascript">
  3. var FileBrowserDialogue = {
  4. init : function () {
  5. },
  6. mySubmit : function () {
  7. var URL = document.passform.fileurl.value;
  8. var win = tinyMCEPopup.getWindowArg("window");
  9. win.document.getElementById(tinyMCEPopup.getWindowArg("input")).value = URL;
  10.  
  11. if (typeof(win.ImageDialog) != "undefined" && document.URL.indexOf('type=image') != -1)
  12. {
  13. if (win.ImageDialog.getImageData) win.ImageDialog.getImageData();
  14. if (win.ImageDialog.showPreviewImage) win.ImageDialog.showPreviewImage(URL);
  15. }
  16. tinyMCEPopup.close();
  17. }
  18. }
  19. tinyMCEPopup.onInit.add(FileBrowserDialogue.init, FileBrowserDialogue);
  20. </script>

To style dla okna filemanagera pobiera mi z css jquery ui, przez co prawie wszystko się zmienia. W jaki sposób moge wykryć taki błąd. Oczywiście w firebugu żaden błąd się nie pokazuje.
erix
A po polsku?
potreb
A po polsku to wskazany powyżej kod javascript rozwala mi css-a filemanagera. Już doszedłem, wywołanie tiny_mce_popup.js przed stylami filemanagera powodowało że style dla tiny mce były brane najpierw pod uwagę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.