Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][PHP]Meta tagi a google?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
lukaszk
Witam, moja strona była zbudowana niepoprawnie pod kątem tagów meta

Jeden plik index.php meta wpisane na sztywno
Kolejne pliki ładowane przez swich i każdy z nich również miał wypełnione meta tagi

Podglądając źródło strony było kilka sekcji meta.

Teraz jest ok a tagi są ładowane dynamicznie.

Moje pytanie jest takie
Czy jest narzędzie do zgłoszenia indeksowania mojej strony w google czy trzeba czekać aż roboty same roboty to zrobią?

(moja strona ma 40 podstron i przez poprzednią strukturę każda podstrona miała ten sam tytuł itd)

amii
Nie wiem jak masz podlinkowaną stronę ale jeśli dobrze to to jest kwestia kilku dni/godzin kiedy odwiedzi ją robot. Możesz też spróbować zgłosić przez google webmaster tools do ponownego rozpatrzenia i opisać w czym był problem
matadorre
Cytat(amii @ 1.12.2011, 14:04:19 ) *
Nie wiem jak masz podlinkowaną stronę ale jeśli dobrze to to jest kwestia kilku dni/godzin kiedy odwiedzi ją robot. Możesz też spróbować zgłosić przez google webmaster tools do ponownego rozpatrzenia i opisać w czym był problem

Dodatkowo jeżeli masz zgłoszoną stronę w "google webmaster tools" to możesz sprawdzić czy pojawiły się błędy w indeksowaniu. Do sprawdzenia czy strona i jej podstrony pojawiły się w indeksie google możesz użyć komendy site:www.adrestwojestrony.pl.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.