Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: cid:b73fe2ef85bab2568aee1b42cc3df6fa
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Buby
O co chodzi w takim wstawieniu w mailu grafy? iajk z poziomu php wyslac takiego maila? i wogole co to jest??

Pozdrawiam
kicaj
Tak tak, bardzo ladnie...

A teraz prosimy po polsku smile.gif
Buby
no chodzi mi o to ze jak w mailu jest wsadzona fotka... to w zrodle pokazuje cid:b73fe2ef85bab2568aee1b42cc3df6fa.. no i wlasnie chce cos takiego napisac... zeby tak wysylalo maila.. z poziomu php.. i foztka w zrodle tak wygladala sad.gif pewnie chodzi o to ze fotka z mailem sa wysylane jako zalacznik..ale nie do konca.. i jakos sie do nich odwoluje.. nie wiem OCB sad.gif
kicaj
Na forum jest o zalacznikach i tego typu sprawach z funkcja mail" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual()
Poszukaj dobrze, dzisiaj jesli dobrze pamietam byl cakiem podobny temat smile.gif
Buby
Dzieki... ale przeszukalem forum... i nie wiem dalej OCB sad.gif
jesli moglbys to napisz co i jak!! THX

Pozdro
itsme
Cytat(Buby @ 2004-06-20 22:38:07)
Dzieki... ale przeszukalem forum... i nie wiem dalej OCB sad.gif
jesli moglbys to napisz co i jak!! THX

Pozdro

Proponuje poszukac mail + załącznik wtedy znajdziesz rozwiązanie swojego problemu
na przyszłość proponuję podawać temat, który ma związek z Twoim problemem :-)
kubatron
webhelp.pl
forum.php.pl
forum.php.pl
kszychu
Autora postu proszę o PW z propozycją właściwego tematu dla tego wątku. Do tego czasu zamykam.
itsme
Cytat(kubatron @ 2004-06-21 10:09:13)

chyba winna byc inna kolejnosc :-)
DeyV
polecam http://phpmailer.sourceforge.net/ i rozdziałw dokumentacji na temat wstawiania grafik

ps. post kubatrona jak zwykle wszystko tłumaczy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.