Piszę sobie system komentarzy i postanowiłem rozwinąć mój projekt o możliwość komentowania komentarzy. I tu się nasuwają 2 problemy: jak ustawić formularz z komentarzami i drugi jak wyświetlać skomentowany komentarz (a dokładniej chodzi mi o technikę). Myślę, że najlepsza byłaby tu rekurencja. Ale co i jak to nie wiem jeszcze. Napisałem coś takiego:
///////////////////////////////////////////////// $sql_2['kid'] = $_GET['id_komentarza']; if($_GET['id_komentarza'] == $kid) { $pokaz_wiecej = FALSE; } else { $pokaz_wiecej = '<a href="index.php?id=wydarzenia&id_komentarza='.$kid.'" title="Odpowiedz na komentarz">Odpowiedz</a>'; } ///////////////////////////////////////////////////// if($pokaz_wiecej) { $odpowiedz_komentarz = 'formularz odpowiedzi na komentarz'; } else { }
ale:
1. Kod nie przekierowuje mnie za pomocą linka do formularza z odpowiedzią a do strony głównej z wszystkimi wiadomościami.
2. wyświetla od razu komunikat: formularz odpowiedzi. w polu komentarza (który to komunikat powinien być ukryty w zwykłym komentarzu)
Bardzo proszę o radę i ew. wskazówki.