i Teraz znalazlem skrypt JS odliczania czasu
function czasDoWydarzenia(rok, miesiac, dzien, godzina, minuta, sekunda, milisekunda) { var pozostalyCzas = dataWydarzenia.getTime() - aktualnyCzas.getTime(); if (pozostalyCzas > 0) { var s = pozostalyCzas / 1000; // sekundy if (minLeft < 10) minLeft = "0" + minLeft; if (sLeft < 10) sLeft = "0" + sLeft; return hLeft + " : " + minLeft + " : " + sLeft; } else return; } window.onload = function() { idElement = "content_main_countdown"; document.getElementById(idElement).innerHTML = czasDoWydarzenia(2011, 04, 16, 20, 0, 0, 0); setInterval("document.getElementById(idElement).innerHTML = czasDoWydarzenia(2011, 04, 16, 20, 0, 0, 0)", 1000); };
i teraz w moim pliku index.php w <head> dalem <script type="text/javascript" src="/lib/countdown.js" />
no i tam gdzie mam rekordy:
$q = "SELECT * FROM " . TBL_1 . " LIMIT 0,10"; $result = $database->query($q); for ($i = 0; $i < $num_rows; $i++) { echo "<div id=\"content_main_entry\"> <span class=\"content_main_entry_value\">" . $id . "</span> <div id=\"content_main_countdown\">Tutaj czas</div></a></div> <div id=\"content_main_entry_enroll\"><a href=\"##\">Zapis</a></div>"; }
Wszystko dziala, rekordy z bazy danych sa wypisywane odpowiednio jeden pod drugim, jednak czas ktory powinien odliczac sie dla kazdego elementu odlicza sie tylko dla pierwszego.
Moze ja cos robie niepoprawnie i ktos by mnie nakierowal co i jak powinienem zrobic zeby to dzialalo poprawnie

pozdrawiam