Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Skrypt do phpMyAdmin
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Rutzor
Witam!

Z gory pisze, iz nie posiadam polskiej klawiatury na tym komputerze tak wiec nie bede w stanie pisac polskich znakow.
Jestem zupelnie zielony w tych sprawach i nawet nie jestem w stanie okreslic tagow do tematu tak wiec prosze o wyrozumialosc. (Najwyzej sie troche ze mnie posmiejecie ;P) Dobra do rzeczy. Mam postawiona baze na phpMyAdmin i chcialbym sie dowiedziec czy majac dostep do konta root jestem w stanie z poziomu strony za pomoca jakiegos skryptu przegladac zawartosc komputera? Moj kolega w taki sposob robi rozne rzeczy na swoim komputerze przez strone jednak nie chce sie ze mna ta informacja podzielic tongue.gif. Tak wiec prosze o pomoc jezeli ktos posiada takowy skrypt lub zna inne rozwiaznie to prosze o odpowiedz smile.gif.
Z gory dziekuje!
kadlub
http://php.net/manual/pl/book.mysql.php
poczytaj a sam napiszesz taki skrypt
Rutzor
Dziekuje bardzo sprobuje tu cos wskorac mimo ze mam 0 pojecie o tym biggrin.gif i pozniej sie pochwale jak mi poszlo smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.