Cytat(Puszkin4717 @ 12.12.2010, 22:58:06 )

1 Prosta rejestracja i logowanie się najlepiej by było gdy po zarejestrowaniu pojawiała się nowa opcja. ( szukałem na forum ale znajdowałem ciągle z błędami. i bez opcji pokazywania opcji po zalogowaniu)
Pokaż nam co udało Ci się zrobić, pomożemy Ci stworzyć taki mechanizm, ale nikt nie będzie go dla Ciebie pisał. Pomijam fakt, że na forum było setki razy pisane o logowaniu/rejestracji, nawet ja dawno temu o tym pisałem -
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=34711Cytat(Puszkin4717 @ 12.12.2010, 22:58:06 )

2 Słówko po angielsku wpisujemy obok po polsku jeśli dobrze napisaliśmy to usuwa go ale jeśli nie to wrzuca go na koniec kolejki i pokazuje nam jak powinno brzmieć poprawnie to słówko.
Masz gdzieś w bazie słówka, odpowiednik pol/ang i dla każdego usera zalogowanego losujesz z bazy słówko - pokazujesz polską definicję tego słowa, user musi wpisać angielską wersję, jeżeli dobrze wpisze dodawaj gdzieś do sesji +1, po uzyskaniu odpowiedniej ilości punktów skrypt kończy działanie i zostaje wyświetlona informacja o sukcesie wykonania testu.
Jak user nie zgadnie słowa to możesz zrobić, aby do skutku zgadywał albo losować nowe. Pamiętaj też o tym, aby odgadnięte słówka też gdzieś sobie w sesji zapisywać ponieważ sam test w którym powtarzają się już odgadnięte słówka nie ma sensu. To tak w skrócie, napisałeś bardzo mało aby można było więcej pisać ;-)
Cytat(Puszkin4717 @ 12.12.2010, 22:58:06 )

3Ważne jest że jeśli ktoś raz przejedzie cały taki kurs to że może go zrestartować i znów od początku zrobić.
Z tym nie ma problemu, wystarczy wyzerować sesję.
Podsumowując napisz konkretnie z czym masz problem, pomożemy w realizacji, mam też nadzieję że moje wskazówki trochę Ci pomogą w tym ;-)