Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyświetlanie rekordów MySQL i generowanie podstron
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
adi456
Witam

Mam problem, przy wyświetlaniu pewnej ilości rekordów z pól tabelki chciałbym obok umieścić link który zawierał by resztę pól np coś na nasadzie w 1 lini mam wyświetlone z 5 pól i chciałbym np 3 pozostawić bez zmian a po kliknięciu w link pokazywały by się pozostałe 2.

rozwiązanie które stosuje obecnie jest beznadziejne ale pełni swoją funkcje i chciałbym to zautomatyzować

obok wyników 3 pól umieszczam link

1.  
  2. <a href=".$id.">opis</a>

tylko muszę tworzyć każdą podstronę np ukazuje mi się 3 pola z id 123 i żeby link działał to muszę ręcznie utworzyć stronę o nazwie 123 i tam dodać treść z pozostała ilością pól.

wyświetlanie mniej więcej miało by wyglądać tek:

id=1 rekord rekord link (po kliknięciu w link -> id=1, rekord, rekord, rekord, rekord)
id=2 rekord rekord link (po kliknięciu w link -> id=1, rekord, rekord, rekord, rekord)
id=3 rekord rekord link (po kliknięciu w link -> id=1, rekord, rekord, rekord, rekord)
id=4 rekord rekord link (po kliknięciu w link -> id=1, rekord, rekord, rekord, rekord)
id=5 rekord rekord link (po kliknięciu w link -> id=1, rekord, rekord, rekord, rekord)

po kliknięciu w link mam na myśli otwarcie nowej strony w której będzie znajdywał się dany rekord z wszystkimi polami
gigzorr
php pagination
php pager
php paginacja
php stronicowanie

ktorys ci napewno przypadnie do gustu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.