Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: co myślicie o solarium
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
e4you
Chodzi ktos z Was na solar ile placi za minute ? i co o ty myslicie . Moim zdaniem super.
DreeD
mi wystarcza promienie od monitora :wink: dziala jak solarium tyle ze efekt odwrotny tongue.gif
Seth
Solarium nie jest trendy. Teraz na topie jest golenie klaty i malowanie paznokci na nogach.

btw: Co sadzisz o nowym kremie nivea ? Jest taki miekki i delikatnie piesci moja skore tongue.gif

(post ironiczny)
scanner
rotfl...
PMadej
Cytat
Chodzi ktos z Was na solar ile placi za minute ?  i co o ty myslicie . Moim zdaniem super.

jak dla mnie to to jest objaw zbyt dlugiego siedzenia przed komputerem i chec wygladania jakby sie programowalo na majorce smile.gif
dzieciol4
Hmm nie wiem czemu tak do tego podchodzicie... Ja z zona od czasu do czasu pojde na solarium - czlowiek wyglada lepiej i lepiej sie czuje. Dodatkowo mam plus u swoich klientow jak z nimi rozmawiam to chyba lepiej jest rozmawiac z dobrze wygladajacym czlowiekiem.
hwao
Nom raka skory tez miec dobrze winksmiley.jpg
mr_therion
e... chodzenie gdziekolwiek to strata czasu winksmiley.jpg, zwłaszcza leżenie bez sensu i rzyjmowanie promnieniowania, jak już to przed kompem siedząc można samoopalacz zapodać biggrin.gif . żartuje, ja nie chodzę, nie mam czasu i raczej mnie to nie kręci.

Jak dzieciol4 jesteś menadżerem to spoko, prezencja jest ważna...
AZAZELLO
Cytat
Dodatkowo mam plus u swoich klientow jak z nimi rozmawiam to chyba lepiej jest rozmawiac z dobrze wygladajacym czlowiekiem.

Zalatuje mi to Kenym tongue.gif

myśle że człowiek lepiej wygląda w garniturze niż w krótkich spodenkach z wydepilowanymi nogami i napromieniowany solarium tam i ówdzie :wink:
BzikOS
Ehh niewieścieje płeć brzydka. Rozumiem dbanie o siebie, pielęgnację ciała, cery, ale solaria to już przesada. Nie dość że niezdrowe dla skóry to jeszcze (jak dla mnie) beznadziejne w skutkach - ja wolę tradycyjny słowiański odcień skóry (mówię o kobietach oczywiście winksmiley.jpg).
Niestety w dzisiejszych czasach opalenizna jest "trendy" (głupie słowo).
hwao
Cytat

A czy to znacyz ze kazdy musi robic to co dyktuje moda?
Ace
ja na saolarium nie chodze, przez godzine pilem sobie piwko w parku na sloncu i jestem niezle opalony... Az mi nauczycielka powiedziala, ze zamiast godzinami siedziec na slancu i sie opalac to moglbym sie pouczyc ;p poza tym, opalone dziewczyny nie podobaja mi sie az tak bardzo od nie opalonych. Zero roznicy, a kasa w plecy...
BzikOS
Cytat
Cytat

A czy to znacyz ze kazdy musi robic to co dyktuje moda?

Wręcz przeciwnie. Chyba źle mnie zrozumiałeś.
wassago
Cytat
[..] - ja wolę tradycyjny słowiański odcień skóry (mówię o kobietach oczywiście winksmiley.jpg).

zgadzam sie w 101% :wink: uwielbiam kobiety o jasnej karnacji - nawet bardzo jasnej.. nie ma emoticona ktory by odwzorowal moja zasliniona morde na widok takiej i jeszcze na ciemno ubranej .. hihi
co do tego solara, to raz w zyciu bylem, musialem isc bo mnie monitor wybielil a nad morze jechalem.. wstyd wyjsc blady jak zwlok na plaze tongue.gif
-=Saint=-
Może on chce być po prostu taki jak wujek Andrzej ? smile.gif Zawsze miło mieć idoli w rządzie aaevil.gif
kwiateek
Cytat
Chodzi ktos z Was na solar ile placi za minute ?  i co o ty myslicie . Moim zdaniem super.

Pij karotkę będziesz wielki i opalony (-;. Litr karotki przez miesiąc i będziesz miał twarz opaloną przez dłuższy okres czasu niż jakbyś siedział na solarium.
Jak wspomnieli poprzednicy solarium będzie miało negatywne skutki w przyszłości.

Pozdrawiam.
Majdan
kwiateek, ja piłem kiedys piłem dużo Karotki i cerę miałem koloru buraka :!: :wink:
Paul
Cytat
koloru buraka :!: :wink:

A ja myslalem, ze karotka jest marchewkowa jak sama nazwa wskazuje winksmiley.jpg
Majdan
Paul, ale w małych ilościach. To było "przesycenie". :wink:
hwao
karotka inaczej marchewka zawiera barwnik karoten koloru pomaranczowego... tongue.gif
cyngiel
Cytat

powinnas zaznaczyc w swoim niku ze jestes kobieta bo widziszfaceci na solarke nie chodza!
bo po co?
e4you
cyngiel Kobieta nie ma fiuta (penisa) czy jak Cie wszkole uczyli na to mówić. ... hehe smile.gif Na solarjum chodzi dużo facetów. Czego się nie robi dla zdrowia i urody. To światczy o Twojej glupocie i nietolerancji że tak piszesz . Zastanow sie na nastepny raz zanim cos wystukasz na klawiszach. nara
Seth
@cyngiel: masz umnie ostrzezenie. Na forum nie bede tolerowal obrazania innych uzytkownikow.
cyngiel
Cytat
@cyngiel: masz umnie ostrzezenie. Na forum nie bede tolerowal obrazania innych uzytkownikow.

czy napisanie ze ktos jest kobieta jest obrazliwe?
bo jak tak to przepraszam bardzo ale nierozumiem tu czegos z reszta
na solarke chodza z tego co wiem panowie w dresikach i co jezdza w czarnych golfach z przyciemnianymi szybkami, nalezysz do takich?

wiem ze jestem nietolerancyjny ale lubie miec swoje zdanie :wink:
e4you
mam FIATA 126p to prawie to samo ino ze nie mam przyciemnianych szyb smile.gif
DeyV
to się robi nieco absurdalne.

Przykro mi, nie lubię tego robić na hydearku, ale nawet on musi mieć pewien poziom.

Zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.