Mam taki skrypt:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <title>Obsługa</title> </head> <body> <center> <form action="<?php $_SERVER['listy.php'];?>" method="GET"><?php require('connect2.php'); include ('cookie.php'); echo '<select name="id_lek">' ."<option value=\"\">--wybierz lekarza--</option>"; $result2 = mysqli_query($mysqli,"SELECT id_lek, nazwisko_imie FROM lekarze1 ORDER BY nazwisko_imie"); while ($row = mysqli_fetch_array($result2)) { $lekarz = $row['nazwisko_imie']; } $sql8= "select now() as dzis"; $rez8= mysqli_query($mysqli, $sql8); while ($nowaTab2=mysqli_fetch_array($rez8,MYSQLI_ASSOC)) { $dzis=$nowaTab2['dzis']; } $data=$poczatek2; while ($data<=$koniec2){ } $query7= "select concat('$data','%') as data' or die(mysqli_error(mysqli))"; if ($res7=mysqli_query($mysqli,$query7)){ while ($row=mysqli_fetch_row($res7)){ $d=$row['data'];} } $query6= "select termin, concat(nazwisko,' ',imie) as pacjent, opis as badanie from wizyta inner join pacjenci using(id_pac) inner join lekarze1 using(id_lek) inner join badania using(id_bad) where termin like (''$d'') and id_lek=$mid order by termin"; $rez6= mysqli_query($mysqli, $query6); echo "<TR> <TD><B>TERMIN</B></TD> <TD><B>PACJENT</B></TD> <TD><B>BADANIE</B></TD> </TR>"; while ($rekord = mysqli_fetch_array($rez6, MYSQLI_ASSOC)) { $termin = $rekord['termin']; $pacjent = $rekord['pacjent']; $badanie = $rekord['badanie']; } ?></form> </center> </body> </html>
No właśnie po naciśnięciu guzika "WYświelt Listę" nie dzieje się nic poza wpisaniem danych z Geta do paska adresu przeglądarki. Pewnie mam jakiś głupi błąd. Pytanie - po podstawieniu danych, działa w bazie - więc nie wiem w przym jest problem.
Choć mam niejasne wrażenie, ze chodzi o linijkę 48. Tam powinna podstawiać się wartość like (termin to timestamp z którego chcę wyciągnąć tylko datę. W bazie działa to na na zasadzie where like ('data%') i generalnie pokazuje rekordy na ten dzień nie uwzględniając godzin. Niestety w przypadku skryptu php nie potrafię tego przeskoczyć. Proszę o jakąś pomoc. Bo mnie się już zupełnie skończyły pomysły.
Z góry dzięki.