Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]cod4-portal.yoyo.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
paw924
Strona poświęcona grze call of duty 4

http://www.cod4-portal.yoyo.pl

Serdecznie Zapraszam exclamation.gif

--
Zachciało się pozycjonować? Kolejny cwaniak - usuwam klikalny link + anchor text. Ocena oceną, ale spamu tolerować nie będziemy.

Jeszcze jeden taki występek -> moderka.

~erix
Moli
Jezu usuń ten link. Oczopląsu można dostać od tych kolorów.
nabuch
CoD4 Theme by roofdog78
lled3
tragedia
deirathe
Kolory katastrofa, te niebieskie strzałki nijak się mają do reszty i ten czerwony tekst :? maszkara
drake88
Mało treści, theme nie podoba mi się.
kilab
IMHO nic specjalnegom, na przyszłość polecam postarać się trochę bardziej zanim dasz swoją pracę do oceny  sadsmiley02.gif
melkorm
I odrazu wiazd tongue.gif Moi mzdaniem popracować troche nad kolorami i lepiej je powycinać i było by nawet okej, nei jest tak źle widziałem o wiele gorsze strony a komentarze były lżejsze smile.gif

Popracuj jeszcze nad tą stroną a napewno coś dobrego z tego wyjdzie smile.gif
matixrr
On ma raczej te opinie w d.... a temat służy jedynie reklamie...
paw924
Niemam was w D..PIe ssłucham uwaznie waszych opini,

Posiedze nad stronke,ale jeszcze musze zrobic z serverem sadsmiley02.gif
Drav
Nie będę tutaj wymieniał różnych detali, tylko powiem co najbardziej mi się nie podoba smile.gif
1. Ta jasna, prawie jaskrawa zieleń, nie pasuje imo. do CoD 4, dałbym coś ciemniejszego.
2. Białe tło j/w.

Poza tym co masz dodałnym jakieś akcenty związane z grą bo smae ikonki i ludzik to trochę mało.

Pozdrawiam.
pyro
Dlaczego pierwszy post tego tematu zalatuje mi SPAM'em i linkiem pozycjonującym?
deirathe
Brakuję w linku title tongue.gif ale coś w tym jest biggrin.gif
MrDaniel
Panie... lepsze layouty w paincie robiłem... ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.