<?php if($_GET['opcja']=='sklep') { echo '<table class="a" border="1" cellspacing="3"> <tr><td width="40"><b>ID</b></td><td width="200"><b>Nazwa produktu</b></td><td width="80"><b>Cena</b></td><td width="80"><b>Opcja</b></td></tr></table>'; echo '<table class="a" border="1" cellspacing="3"> <tr><td width="40">' . $wynik['id'] . '</td> <td width="200">' . $wynik['nazwa'] . '</td> <td width="80">' . $wynik['cena'] . '</td> <td width="80"><a href="page.php?id=14&opcja=sklep&usun=' . $wynik['id'] . '">Usuń</td></tr></table>'; if($_GET['usun']==TRUE) { } } echo '<form method="POST" action="page.php?id=14&opcja=sklep">Nazwa: <input type="text" name="nazwaproduktu" size="25"> Cena: <input type="text" size="10" name="cenaproduktu" /> zł. <input type="submit" value="dodaj" /></form>'; $zapyt = mysql_query("INSERT INTO `cennik` (nazwa,cena) VALUES ('".$_POST['nazwaproduktu']."','".$_POST['cenaproduktu']."')"); } } ?>
Wywala
Kod
[b]Warning[/b]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at G:\xampp\xampp\htdocs\n\gora.php:128) in [b]G:\xampp\xampp\htdocs\n\page\admin.php[/b] on line [b]103
[/b]zaznaczam że ten kod to fragment dość dużej strony, którą musiałem przerobić. Wiem że jest setki tematów na temat headera ale w żadnym nie znalazłem rozwiązania, ten błąd jest chyba unikalny jakiś. Ob_start nie działa.
I drugi problem to chcę usunąć rekordy z bazy ale mój skrypt nie działa. Proszę o pomoc.