Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: LINUX DOWNLOAD
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ramze
O kurde ale to sie ściaga u mnie te wszystkie pliki iso sciagać się będą z tydzień !! Cholera ma ktos z was jakieś teksty po polsku o konfiguracji oraz jak postawić na tym serw. Ściagam redhata a potem może debiana, jeszcze nie sprawdzałem ile debian miejsca zajmuje ale chyba sporo !! Redhat ma ze 3,5 GB na sdi to będzie wyczyn !!
scanner
trochce possasz. Tak koło stycznia moze skończysz... :PPP
ramze
No dobra pierwszy plik ściagnięty: psyche-i-386-disc5.iso (679 MB).

Jak na razie jestem na dobrej drodze aby to wszystko sciągnąć. Idzie jak slimak po aswalcie ale zawsze idzie, ale to nie jest to co w kafei (polpak 2 Mbit)... szkoda. winksmiley.jpg
ramze
jest linux, chcę oglosić, że dziś nad ranem został ściągniety ostatni plik linuxa, ostatnia płyta czyli 6 na sdi (wytrwałem). Oczywiscie niesciagalem 24 godziny na dobę ale jakieś 16. Dzieki za to, że we mnie wiezyliście
scanner
To teraz prosze napisac skrypt w php, ktopry przejrzy logi, oblizy srednie obciazenie lacza, wyswietli wykres i wysle wszystko smsem :PPP

Gratuluje cierpliwosci.
Choc z drugiej strony - u mnie np. eMule leci w autostarcie a biedny Duren1GHz leci non-stop od kwietnia 2001 (odkad panowie z telepsa wreczyli mi skrzyneczke z napisem SDi) i w zwiazku z tym wiem co oznacza oczeiwanie na sciagniecie sie czegos duzego smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.