Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [IPB] Zakup licencji i instalacja
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
MalyKazio
Witam.

Zamierzam przesiąść się z phpBB 2 na IPB. Mam nadzieję, że dobrze robię. Mam jednak pytanie. Jak wygląda zakup licencji i pobranie skryptu forum. Czy po zakupie licencji od razu można je pobrać i instalować? Ile trwa cała procedura związana z zakupem, przy płatności kartą kredytową albo za pośrednictwem Paypal?
ShadowD
Dodatkowo jak już kolega założył temat o forum to się spytam ile kosztuje owa licencja i na jaki jest czas pozostałe pytania jak kolega...

Z góry dzięki
nexis
Wszystkie informacje są na stronie producent, więc nie wiem czemu ma służyć ten wątek.

IP.Board 2.3
Home
Features
Free demo
Documentation
Purchase
Convert to IP.Board
Software License
MalyKazio
Nie ma odpowiedzi na moje pytanie. Jest dość proste dla kogoś, kto już przez to przechodził. Czy po zakupie licencji od razu można pobrać skrypt forum i instalować, czy też są jakieś dodatkowe weryfikacje, aktywacje itp itd.
Ziele
http://ipslink.pl/ spec od IP.B polecam jego usługi winksmiley.jpg Odpowiedzi na pytania również ci udzieli
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.