uczeń php
15.04.2011, 15:56:27
Witam mam aplikacje korzystającą z api youtube problem w tym, że pliki działają mi poprawnie w katalogu w którym zamieszczony jest katalog Zend wraz z innymi katalogami i podkatalogami. Natomiast jak przerzucę pliki do innego katalogu to nie działają.
wookieb
15.04.2011, 16:00:57
popraw include_path
uczeń php
15.04.2011, 16:54:24
w include_path dałem wartość include_path = "C:\projekty\www\youtubetest\YouTubeVideoApp\Zend" przy czym C:\projekty\www\ to katalog główny czyli root
a oto błędy:
Warning: include_once(Zend\Gdata\YouTube.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\projekty\www\youtubetest\YouTubeVideoApp\Zend\Loader.php on line 146
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'Zend\Gdata\YouTube.php' for inclusion (include_path='c:\projekty\www\youtubetest\YouTubeVideoApp\Zend') in C:\projekty\www\youtubetest\YouTubeVideoApp\Zend\Loader.php on line 146
Warning: require_once(Zend/Exception.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\projekty\www\youtubetest\YouTubeVideoApp\Zend\Loader.php on line 98
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'Zend/Exception.php' (include_path='c:\projekty\www\youtubetest\YouTubeVideoApp\Zend') in C:\projekty\www\youtubetest\YouTubeVideoApp\Zend\Loader.php on line 98
wookieb
15.04.2011, 16:58:59
Dodaj do include_path katalog C:\projekty\www\youtubetest\YouTubeVideoApp\
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.