Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: http://odpocznij.net
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
cyngiel
Witam, proszę o oceny serwisu http://odpocznij.net
pod względem zarówno grafiki, jak i funkcjonalności, oraz jakości oskryptowania, z góry dzięki

pozdrawiam
UDAT
Dodałbyś zapamiętywanie wartości po wysłaniu formy po lewej?
Wygląd taki jakiś nijaki, a poza tym co to za krajobraz po lewej(jakoś mi nie pasuje)?
Speedy
Strona dość schludna i czysta, choć wizualnie nie zachwyca. Zdjęcie po prawej IMHO trochę blade i mało w nim życia.

Apropos funkcjonalności: Nie podoba mi się, że jak wybiorę sobie region, miejscowość i cenę, a potem kliknę szukaj, to muszę od nowa wybierać te dane nawet, jeśli chcę szukać w tym samym regionie za tę samą cenę, ale w innej miejscowości. Te dane można trzymać np. w sesji.

W celu urozmaicenia strony można dodać np. lokalizacje na google maps winksmiley.jpg.
skowron-line
zdjecia moglyby sie zamykac po kliknieciu na nie

no iogolnie moze zrob na przemian kolory w ofertach ladniej bedzie wygladalo

no i ten widok po prawej stronie naprawde jest do dupy nie pasuje kompletnie do calosci
cyngiel
szczerze mówiąc to nie przychodzi mi do głowy, na co mógłbym podmienić tamto zdjęcie(żeby żywiej wyglądało), raczej inne lepsze zdjęcie, czy może jakaś grafika by tam pasowała??

ogólnie jeszcze co byście mogli polecić na rozreklamowanie serwisu, obecnie mam średnio 30-40 wizyt dziennie, z czego zdecydowana większość z google

pozdrawiam
Turgon
Zdjęcie wg mnie jak najbardziej pasuje. Odpręża smile.gif jak sama nazwa wskazuje to strona o odpoczywaniu, to powinna być stonowana i przyjemna :-)
Daimos
popupy ze zdjeciami powinne zmieniac rozmiar w zaleznosci od grafiki, bo w nie ktorych przypadkach, zdjecie jest ucinane (ew. na stale scroll by ulatwil sprawe)
Kildyt
ocenić grafikę? Hmm, czy ja jestem ślepy, czy nie widzę grafiki, chyba, że przyjąć za to także tekst i linijki. biggrin.gif

Logo jakieś takie nijakie. Po co te linijki? Sam tekst? BLE :|

Zdjęcie z prawej wciśnięte jest na siłę.
Dalej mi się nie chce pisać. Zmienić design to coś napisze więcej. biggrin.gif

Ile interesujesz się tematyką webmasterską?
Hmm, może kod jest dobry, ale po co będę patrzył?
W dzisiejszych czasach pierwszy widzi się wygląd.
cyngiel
no trochę czasu się już interesuję tym, ale grafika nie jest moją mocną stroną winksmiley.jpg

a może ktoś chciałby mi pomóc graficznie, tzn jakieś dobre rady, albo coś? biggrin.gif

a co do prostoty grafiki, prosta nie znaczy zła, spójrzcie na allegro.pl, google.com

najprostsze i najlepsze biggrin.gif
shpyo
wg. mnie to jest MPA (Made for Adsense).
Nie ma co oceniać.
cyngiel
heheh adsense zainstalowałem jakieś 3 tyg. temu, stronka jest w sieci od 2 lat winksmiley.jpg
ogólnie, gdy tworzyłem tę stronkę to nie myślałem, o instalowaniu reklam, bo sam ich nie lubię.

pozdro detektywie biggrin.gif
shpyo
wiesz... jeżeli na stronie bardziej w oczy rzucają się reklamy niż treść to chyba coś jest tutaj nie tak, co nie?

pozdr Watsonie winksmiley.jpg
LBO
Czy nie powinno być tak, że dostępne miejscowości, powinny należeć do wybranego wcześniej regionu?
haponiuk
ten obrazek jest smutny
cornholio666
http://odpocznij.net/pokaz.php?id=ssss

Co to? blinksmiley.gif
sf
Amatorka totalna. Nie warte uwagi.
SHiP
@haponiuk: popieram, strasznie smutny. Przydaliby się uśmiechnięci, pięknie opaleni ludzie winksmiley.jpg nalepiej młode i atrakcyjne kobiety w bikini ^^

Ogólnie nie podoba mi sie. Niby przejrzyste i czytelne ale ochydnie brzydkie. Grafika słaba, kod jakis dziwny...
lectric
Masz problem z sql'em przy dodawaniu opinii.

Duplicate entry '0' for key 1
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.