Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php+mysql] Problem z własnym forum
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
hausner15
Witam - jestem początkujący w temacie języka php - htmla mam opracowanego juz super biggrin.gif. Moj problem polega na tym, że chciałem wkleic na serwer ftp skrypt forum ściągnięty z hotscripts.pl . Dokladnie fora ktore testowałem to bforum i l-forum. I nie wiem czemu nie działaja mi one. W pliku konfiguracyjnym wpisuję login i hasło, ale nigdzie nie pisze gdzie mam podac adres do bazy mysql!! Wiec jak włącze strone to wyskakuja mi dziwne bledy. Oczywiscie strone odpalam z ftp. Prosze pomozcie, jezeli byl taki temat to podajcie linka, bo to moj pierwszy post smile.gif . I jeszcze jedno - przyznam się - nie szukałem, ale moge sie usprawiedliwic piszac ze nie wiem jak mam skonstruowac zapytanie.

P.S. Przy okazjitem pewien - niech ktos mi powie jaki jest adres bazy mysql w serwisie ovh.org??
pioch
a nie odstałeś w mailu danych od ovh ?
hausner15
No właśnie nie dostałem - tylko podali mi ftp. Poza tym jak się te fora robi?? Znaczy mi samo odpalenie ich, bo jakos tego nie rozumiem - wpisuje wszystko (chyba) prawidlowo a mi errory wywala
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.