// jeśli zostanie naciśnięty przycisk "Zaloguj" { // sprawdzamy czy wszystkie dane zostały podane // jeśli tak... else { // filtrujemy dane // sprawdzamy czy istnieje użytkownik z takim loginem i hasłem // jeśli nie istnieje // jeśli tak... else { // dodajemy wynik zapytania do tablicy // ustawianie sesji że użytkownik jest zalogowany $_SESSION['logged'] = true; // dodawanie do sesji id użytkownika, login oraz datę rejestracji $_SESSION['nick'] = $row['nick']; $_SESSION['respect'] = $row['respect']; $_SESSION['skill'] = $row['skill']; $_SESSION['level'] = $row['level']; // wyświetlenie komunikatu oznaczającego poprawne logowanie } } } } // rozłączenie z bazą danych // koniec buforowania ?>
I tam co jest "dodawanie do sesji" dodałem to co mnie interesuje żeby wyświetliło po zalogowaniu. W pliku panel.php zrobiłem tak :
// jeśli user jest zalogowany if($_SESSION['logged']) { // wyświetlamy userowi jego dane } // jeśli nie jest zalogowany
Tylko że mam problem bo wyświetla mi tylko nick i respect a level i skill już nie,jest tylko sama kropka.