Wszystko by było pięknie jakby to nie była tablica ;/ wtedy można by zastosować INPUT
z tą sesją możnaby pokombinować ale jak na razie to mi nic nie wychodzi.
Mam cos takiego:
<!--c1--><div class='codetop'>Kod</div><div class='codemain'><!--ec1--><?
$odp = $_GET['odp'];
if(!isSet($_SESSION['zalogowany'])){ echo "<table border=\"0\" align=\"center\"> <tr><td colspan=\"2\" class=\"kontakt\"><p style=\"color:#fe0000;\">Musisz byś zalogowany aby usuwać wiadomości!!!</p></td></tr></table>";
include ("form.php");
} else {
if ($odp == "")
{
$_SESSION['var'] = $_POST['nazwa'];
echo "<table align=\"center\" border=\"0\"><tr><td class=\"tresc\" align=\"center\"><b>Usunąć?</b><br><br><FORM><INPUT class=\"potwierdzenie\" onmouseover=\"this.className='potwierdzenieon';\" onmouseout=\"this.className='potwierdzenie';\" TYPE=\"button\" VALUE=\"TAK\" onClick=\"parent.location.href='index.php?page=delete_wiadomosci&odp=tak'\"> <INPUT class=\"potwierdzenie\" onmouseover=\"this.className='potwierdzenieon';\" onmouseout=\"this.className='potwierdzenie';\" TYPE=\"button\" VALUE=\"NIE\" onClick=\"parent.location.href='index.php?page=delete_wiadomosci&odp=nie'\">
</FORM></td></tr></table>";
}
else {
switch ($odp) {
case "tak":
$plik= file("users/".$_SESSION['zalogowany'].".txt"); $nazwa = $_SESSION['var'];
foreach($nazwa as $t){
}
$fp = fopen("users/".$_SESSION['zalogowany'].".txt" , "w");flock
($fp,2
); flock($fp,3
);fclose
($fp); header("Location: index.php?page=wiadomosci&info=Wiadomość została usunięta!!!"); break;
case "nie":
header("Location: index.php?page=wiadomosci"); break;
}
} }
?><!--c2--></div><!--ec2-->
ale niestety nie działa ;/
Jeśli wezme bez potwierdzenia usunięcia to wszystko ładnie ale jak mam to przeladowanie strony to lipa