Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [forum]Pytanie o pomaganie
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
redelek
Witam,

Czy można jakoś specjalnie uhonorować pomagającego?
Miałem tu jeden problemik , który został w bardzo dobry sposób wytłumaczony wyjaśniony.
Jestem bardzo wdzięczny NOSPOR za cierpliwość i wyjątkową chęć pomocy.

Czy można do kogoś z Administratorów napisać by przy tym ADMINISTRATORZE pojawiła się jakaś charakterystyczny znak np. niebieska gwiazdka?
Może warto by było coś takiego zrobić, bo w tym wypadku pomógł to moim skromnym zdaniem bardzo malutko .

Może przedyskutujcie to. Może dodać jakiś klik do wniosku i po waszej analizie będziecie dodawać takie specjalne uhonorowania.

Na razie jeszcze raz bardzo dziękuję NOSPOR jesteś wielkim PHPDeveloper. DZIĘKUJĘ.

Pozdrawiam
Redelek
nospor
obowiązkiem admina/moderatora jest pomagac cichym i ubogim w duchu...yy znaczy php winksmiley.jpg

A teraz ogolnie:
Jesli ktos ma duzo "pomogl" to automatycznie to widac i jakis gwiazdek nie ma chyba sensu robic. A juz napewno nie mozna dawac "gwiazdki" za pomoc w jednym temacie. Dana osoba w jednym temacie moze zostac uznana za super pomoc w innym zas ktos moze go ocenic ze źle. A jak ktos sobie nazbiera "pomogl" to wowczas widac ze wiecej niz jedna osoba stwierdzila ze pomaga.

Mozna ewentualnie wprowadzic jakies opisy przy "zasluzonych" userach. Nie wiem, kwestia do obgadania. Jesli byloby "zapotrzebowanie" to mozna by sie powazniej nad tym zastanowic. Do dziś nikt nie wychodzil z takimi propozycjami.
redelek
Cytat(nospor @ 22.02.2008, 10:18:10 ) *
obowiązkiem admina/moderatora jest pomagac cichym i ubogim w duchu...yy znaczy php winksmiley.jpg

A teraz ogolnie:
Jesli ktos ma duzo "pomogl" to automatycznie to widac i jakis gwiazdek nie ma chyba sensu robic. A juz napewno nie mozna dawac "gwiazdki" za pomoc w jednym temacie. Dana osoba w jednym temacie moze zostac uznana za super pomoc w innym zas ktos moze go ocenic ze źle. A jak ktos sobie nazbiera "pomogl" to wowczas widac ze wiecej niz jedna osoba stwierdzila ze pomaga.

Mozna ewentualnie wprowadzic jakies opisy przy "zasluzonych" userach. Nie wiem, kwestia do obgadania. Jesli byloby "zapotrzebowanie" to mozna by sie powazniej nad tym zastanowic. Do dziś nikt nie wychodzil z takimi propozycjami.

No oki nie upieram się, ale strasznie mi głupio bo nie wiem jak Ci podziękować za pomoc. Może inni się podłączą do rozmowy i coś fajnego i unikalnego wymyślimy.

Pozdrawiam
Redelek
nospor
Jesli chodzi o mnie to wyslij mi garnczek miodku biggrin.gif

Cytat
Może inni się podłączą do rozmowy i coś fajnego i unikalnego wymyślimy.
No to wymyslajcie smile.gif
Sabistik
@nospor podaj mu numer konta (:
mike
Cytat(redelek @ 22.02.2008, 10:30:02 ) *
No oki nie upieram się, ale strasznie mi głupio bo nie wiem jak Ci podziękować za pomoc. Może inni się podłączą do rozmowy i coś fajnego i unikalnego wymyślimy.
To bardziej ogólnie niż do Ciebie, bo wielu innych powinno to usłyszeć ale skoro pytasz co możesz zrobić to powiem.

Zacznij być bardziej samodzielny.
~nospor i inni nie będą musieli się użerać tongue.gif i na pewno będą Ci wdzięczni.
kszychu
Jeśli ktoś by nie wiedział jak mi podziękować, to broń Boże niech nie słucha mike'a! Ja nie jestem taki wymagający. Mi wystarczy dobry koniak albo ekwiwalent pieniężny. Zainteresowanym podam dane do wysyłki.
mike
~kszychu spójrz głębiej. Taki noob zacznie sam pracować i "męczyć temat" to się bardzo dużo nauczy i nabierze doświadczenia.
czyli nie będzie truł a jednocześnie mu pomożemy. A skoro tym samym mu pomogliśmy to czas na drugą formę wdzięczności.

I tu moje podejście spotyka się z Twoim.

Kto chce namiary do mnie żeby wysłał mi "koniaczek" (choć wole whiskey) za to, że nie zadał pytania i rozwiązał problem sam?
kszychu
OK, @radelek. nospor na pewno by chciał, byś wyraził swą wdzięczność w jakikolwiek znany sposób. Narazie znane sposoby to mój i mike'a. Tak więc whiskey na adres mike'a i koniaczek (Metaxa 7 gwiazdeczek poproszę) na mój smile.gif
nospor
Cytat
Narazie znane sposoby to mój i mike'a
Wypraszam sobie. Ja pierwszy w tym temacie podalem sposob: garnczek miodku exclamation.gif biggrin.gif
mike
I tu trafiamy w sedno.

Każdy kto chce wyrazić wdzięczność za pomoc ~nospora wysyła ~kszychowi Metaxa a mi Ballantine's

---edit---
I ewentualnie garnek trójniaka ~nosporowi
kszychu
nospor, nie utrudniaj, sprowadzę Ci najlepszy miodek z samego Ciechanowca smile.gif
seaquest
Ale pitny oczywiście? snitch.gif
kwiateusz
w szpreju brzydal.gif
sztosz
Czemu kiedy ktoś, zapewne nie stary wyjadacz forumowy, wyjdzie z jakąś miłą, może nie do końca, jeśli rozważyć wszelkie okoliczności, mądrą propozycją, to zaraz trzeba to wyśmiać (tak to w moim odczuciu wygląda)? A zaraz potem Administratorzy, zarządcy i moderatorzy i przyjaciele zrobią sobie "Off-Topa"?

Dzieje się tak na pewno w sub-forum Inne. Czy w innych...? Nie wiem bo nie zaglądam w ogóle*. Nie chce mi się szukać przykładów innych niż ten temat. Wyzywania od złodzieji itp. Wiem, że jak mi się nie podoba to mogę spadać. Ale nie w tym rzecz, może po prostu wy nie jesteście świadomi tego co robicie? A jeżeli jesteście i mimo to, to przepraszam że się wtrącam. Wasze Forum. Zrozumiem i przestanę komentować wszelkie nie bezpośrednie na moją osobę ataki**.

___
* Podziękowania dla IP.Board za możliwość zwinięcia innych subfor.
**Nie sugeruję jednak, by jakiekolwiek się takowe odbywały.
kwiateusz
Ale my nie wyśpiewamy, a jedynie cieszymy się z tego iż nospor jest taki pomocny winksmiley.jpg aczkolwiek użytkownika wyróżnia ilos razy ktore pomogl i to powinno wystarczyc, bez zadnych gwiazdeczek itp winksmiley.jpg
nospor
Jesli ktos to odebrał za "nasmiewanie sie" to przepraszamy i wyjasniamy ze nikt z tu obecnych nie mial takiego zamiaru. Na poczatku tematu wyjasnilem jaki jest moj "swiatopogląd" na propozycje gwiazdek i na kolejna prosbe zadoscuczynienia podalem garnczek miodku, co zreszta nie raz czynilem przy innych tematach.

A ze chlopaki poźniej sie rozkrecili... no coz, pewnie juz sami byli po paru głebszych winksmiley.jpg

A jesli ktos z forumowiczów ma jakies konkretne propozycje na temat wyrozniania to prosze pisac.
Cysiaczek
Po co więcej? Jest mod_pomógł i wystarczy. Chyba, że wzorem McDonald's zrobimy konkurs na forumowicza miesiąca i jego awatar będzie wisiał na stronie głównej ;p. Jako bonus mógłby dostać button na bloga "Forumowicz miesiąca".

;p

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.