Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moderatorzy
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
webdice
Witam,

ostatnio naszło mnie pytanie na jakiej zasadzie wybierani są nowi moderatorzy oraz jakie kryteria muszą spełniać?
devnul
po znajomości i lub wniesieniu stosownej opłaty, bo przecierz czego się nie robi dla sławy, władzy i pieniędzy ;P
seaquest
Dokładnie, a tak serio.

Trzeba wykazać się wiedzą na forum, a także aktywnością w raportowaniu. Moderatorzy i administratorzy dysponują takim narzędziem, które pozwala sprawdzić kto/kiedy/ile razy raportował - a to znaczna pomoc moderatorom w ich pracy.

No i jak zaczyna brakować rąk do pracy, to się wybiera jedną z takich osób i proponuje jej się stanowisko.

Oczywiście możesz się zgłosić (do nospora), że jesteś chętny, ale niekoniecznie dostaniesz stołek.
webdice
Pytałem z czystej ciekawości, na razie nie mam aż tyle czasu aby siedzieć na forum smile.gif.
kwiateusz
jak ktos sie wyróżnia i zasługuje to my go znajdziemy winksmiley.jpg

p.s. ja sie dostałem bez znajomości, ale za stosowną opłatą happy.gif
nospor
Cytat
ja sie dostałem bez znajomości, ale za stosowną opłatą
A mowiłem ci, że ma to zostać pomiędzy nami!! No nic, odpowiednio opłacona ekipa już jedzie zająć się tobą... aaevil.gif

ps: poszukujemy nowego admina technicznego winksmiley.jpg
webdice
Cytat(nospor @ 27.11.2007, 16:18:15 ) *

Co wchodziło by w zakres obowiązków takiego administratora?
Cysiaczek
Mi ~nospor obiecał sławę, kasę i kobiety. dry.gif
stloyd
A Jarosław K. obiecywał 3 miliony mieszkań biggrin.gif ... czyżby nospor planował zostać politykiem haha.gif

Pozdrawiam (;
devnul
a mówileś że nie masz narazie czasu żeby siedzieć na forum tongue.gif
webdice
Pytałem również z ciekawości. Czasu ogólnie nie mam zbyt wiele, ale przykładowo przez ostatnie dwa dni na forum spędziłem dużo czasu, a zapewne przez kolejne kilka dnie w ogólne nie zaglądnę z braku czasu.

Choć nie powiem, cieszyłbym się i z posady administratora technicznego jak i moderatora, ale jak napisałem wyżej nie mam zbyt wiele czasu na to.

EDIT: @devnul Czepiasz się detali:)
devnul
zaglądnę => zajrzę
sf
Cytat(nospor @ 27.11.2007, 16:18:15 ) *

a ile płacicie? tongue.gif
nospor
Cytat
ps: poszukujemy nowego admina technicznego
Do wszystkich co wzieli to na serio:
Weźcie spojrzcie na kontekst tej wypowiedzi a moze sie wkoncu domyslicie ze to joke tongue.gif

Cytat
Mi ~nospor obiecał sławę, kasę i kobiety.

Czego jeszcze z tego nie masz? Do jutra zalatwie winksmiley.jpg
sf
No i wyszło, że śmieją się z biednych użytkowników forum ;> ;>
nospor
Nikt się nie śmieje z biednych userow, my tylko odreagowujemy stres, do którego wpędzają nas ci "biedni" użytkownicy winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.