Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] Wielokrotne wyslanie danych do formularza
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Pchelek
Zalozmy ze mam takie cosik

1. <form action=strona.php method=post>
  2. <textarea name=tmp>tresc</textarea>
  3. <input type=submit value=wyslij>
  4. </form>

i pytanie brzmi czy da sie odpalic skrypt np 10 razy na raz po jednym kliknieciu na submita ? np wziasc to jakos w while'a albo zreszta nie wiem jak szukam po manualu ale moja skromna wiedza nie pozwala na napisanie czegos takiego smile.gif

Z gory dieki za odp pozdrawiam!
nospor
Ale do czego zmierzasz? Co chesz osiągnąc?

proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole:
Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole
Pchelek
Mam na stronce mozliwosc wpisywania sie do ksiegi gosci oczywiscie wczesniej trzeba sie zalogowac itede ale jak jestem zalogowany moge sobie sprawdzic w kodzie nazwe formularz stworzyc nowy plik html odpalic ze swojego dysku w tej samej przegladarce i dodac wpis z tego innego pliku... dla mnie to jest bug chyba niegrozny ale jak ktos sobie moze do tak wygladajacego pliku dodac jakis kod w php ze while i=82729913 i sobie walnie tyle wpisow to bedzie nieciekawie i sie pytam czy da sie tak zrobic smile.gif
mike
Nieeee, no.
Ale to nie tak sie robi.

Przy dodawaniu sprawdź skąd wysłany został formularz.
Jak z Twojej strony to dodaj jak z innej to wywal błąd czy coś innego zrób.

Jak sprawdzić skąd przyszło żądanie?
$_SERVER[ 'HTTP_REFERER' ]
Pchelek
mike_mech dzieki tzn ja tamto o gory podalem jak przyklad i nie interesuje mnie bardziej jak zrobic cos takiego a nie jak sie przed tym zabezpieczyc bo na to jest i tak zapozno smile.gif ktos mi walnal poprostu 76238762112 rekordow w mojej gierce jeszcze z punktacja ktorej nie da sie osiagnac i probuje dojsc do tego jak to zrobil smile.gif a jak juz ede wiedziec jak to zrobil to bede tez wiedziec jak sie przed tym skutecznie zabezpieczyc

pozdawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.