index2.php.
<?php $l=$_SESSION['user']; $s1 = "SELECT nazwa, pass FROM sklepy WHERE nazwa like '$l'"; $pnazwa= $w1['nazwa']; $ppass=$w1['pass']; if(($_SESSION['user'] === $pnazwa) AND ($_SESSION['pass'] === $ppass) ) {$_SESSION['autuser']=1; } else { <TABLE> <TR><TD>Niepoprawny login lub hasło --> ACESS DENIDED</TD></TR> <TR><TD><a href="index.html"> LOGOWANIE </a></TD></TR> </TABLE></BR>'); ?> <HTML> <a href="ph.php"><b><font color="#FF9900">ZMIANA HASŁA</font></b></a></BR> </BR> <a href="dsprz.php"><b><font color="#0066FF">SPRZEDAŻ</font></b></a></BR></BR> <a href="wyniki.php"><b><font color="#00CC00">WYNIKI SKLEPÓW</font></b></a></BR></BR> <a href="poprawa.php"><b><font color="#CC6600">POPRAWIENIE DANYCH SPRZEDAŻOWYCH</font></b></a></BR></BR> <a href="panel1.php"><b><font color="#FF66FF">PANEL ADMINISTRATORA</font></b></a>/<BR></BR> <a href="logout.php"><b><font color="#FF0000">WYLOWGOWANIE</font></b></a></BR></BR> </HTML>
2. Problem drugi dotyczy kodowania polskich znaków driaktycznych. Przeglądałem forum i nie zabardzo wiem jak sobie z tym poradzić. Wszystkie pliki oprócz index.html mam *.php.
Gdzie i jak mam umieścić dane dot. kodowania. Próbowałem wstawić mete przed <?php...?> ale cosik sie kisiło. Jakby ktoś mógł podpowiedzieć.