Witam.

Macie jakieś pomysły w jaki sposób na bierząco widzieć podgląd strony, widzieć jej kod i mieć możliwość jej inspekcji i jakimś sposobem móc wyciągnać cały zmodyfikowany css ? Oczywiście jest firebug, którego od wielu lat używam, ale chciałbym móc zapisać css`a i chciałbym do tego napisać wtyczkę do mozilli która zapisywała by mi cssa na ftp`a. Nie wiem natomiast jak pobrać css`a zmodyfikowanego z firebuga - próbowam z DOM np. javascriptem np. funkcją css() ale trzeba przelecieć każdy element na stronie, sprawdzić czy ma jakąś klasę i/lub identyfikator i tak rekursywnie z każdym elementem. Do tego mam problem bo mogą być odwołania typu:

body.article ul > li #menu_123

i wtedy już czegoś takiego nie wyciągne.. Może macie jakieś pomysły, może zrezygnować z firebuga na rzecz czegoś co pomogło by w zapisywaniu css`a bez potrzeby uploadu tradycyjnie? A może nie ma sensu i lokalnie działać i tylko push`a na serwer dać?

FireFile dodatek już nie działa tak jak bym chciał, zacina się i w ogóle ich serwer padł powoli wtyczka widać też..

Z góry dzięki za odpowiedź ;-) Może się znajdzie jakaś dobra dusza co pomoże jakoś wygenerować css`a z firebuga wink.gif