Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lista profili jak na portalu społecznościowym
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Coshju
Witam! Korzystam z cms'a php-fusion, na stronie oficjalnego supportu nie uzyskałem żadnej odpowiedzi, więc spróbuję tutaj. Mianowicie tak jak w temacie, potrzebuję zrobić taką prostą wyszukiwarkę profili, albo nawet zwykłą listę grup np. społecznych (powiedzmy: grubi, chudzi, ciemni, blond, itp....), po kliknięciu jednej z tych grup ukazałaby się lista profli użytkowników online należących do tej grupy (wiadomo, klasyczna lista profili z avatarmi, nazwą użytkownika i opcją wysłania widomości prywatnej). I teraz pytanie jaki skrypt do tego użyć (bo php-fusion sam w sobie nie ma takiej opcji) i jak go sprzężyć z tym cms'em. Bardzo proszę o pomoc w tym temacie, bo już całe forum od php-fusion przeszukałem i nie mogę znlaeźć nic co by mi odpowiedzialo na to pytanie. Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam!
Kshyhoo
Jeżeli tam Ci nie pomogli, wątpię, że tu znajdziesz rozwiązanie, szczególnie, że nie do końca kumam o co Ci biega... Może uściślij nieco?

BYć może można zaadoptować jakiś z istniejących dodatków?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.