Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak zdjęć na facebooku
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
klej86
Witam. Od jakiegoś czasu na facebooku nie moge zobaczyć niektórych zdjęć dodanych przez z moich znajomych itp. W miejscach zdjęć znajdują się białe pola. Problem dzieje się na wszystkich przeglądarkach w komputerze. W googlach nie znalazłem konkretnego rozwiązania, dlatego też zwracam się z pomocą do was. Inne strony działają prawidłowo. Używam Firefoxa i Opery.
Monter08
Jedne co mi do głowy przychodzi jest to, że możliwe, iż masz jakiś problem z połączeniem się z jednym z serwerów facebooka, zbadaj to spisując adresy serwerów zdjęć które Ci nie działają i sprawdź czy jest połączenie do nich i jak wygląda trasa do tych serwerów, użyj tracerta.
Szymciosek
Sprawdź inne konto, kumpel miał ostatnio tak, że na jego koncie nie ładowało mu się w ogóle facebook, do brata jak wchodził, to było spoko. Problemem okazało się włączone bezpieczne połączenie w jego koncie.
klej86
Brak zdjęć występował na wszystkich kontach na tym komputerze. Problem jakimś cudem sam sie dzisiaj rozwiązał. Wszystkie zdjęcia świetnie sie ładują. Nie wiem co było nie tak...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.