Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][PHP]Skrypt rejestracji i logowania
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
michlo2
Witam. Napisałem stronę www w językach CSS i HTML 4.1. Mam też 6 gotowych skryptów rejestracji i logowania ale za nic nie wiem jak je wgrać aby pojawiła się tabela rejestrująca oraz logująca. Mniej więcej podstawę PHP znam ale i tak jestem zielony. Pozdrawiam i dziękuję z góra za pomoc.

Wiem że były podobne tematy ale dla mnie nic nie wniosły sad.gif
zend
Interpreter php zainstalowany? Obsługa błędów włączona? Pliki wrzucone do dobrego katalogu?
emajl22
przeczytaj jeszcze raz te tematy i zerknij na kurs html, zeby zrobic formularze
michlo2
Cytat(zend @ 27.07.2011, 20:43:29 ) *
Interpreter php zainstalowany? Obsługa błędów włączona? Pliki wrzucone do dobrego katalogu?

Pliki wrzucone są do 1 folderu w tym folderze są pliki : index.html test.html register.php login.php conn.php install.php logout.php

A propo nic nie wgrywałem bo nawet nie wiem jak to się robi wybaczcie mi moje nie ogarnięcie sad.gif((

Wszytko narazie trzymane na dysku
zend
Zainstaluj sobie serwer krasnal albo xampp, wrzuć do katalogu w którym serwer trzyma inne skrypty i spróbuj ponownie. Jaki adres podajesz w przeglądarce?
michlo2
A jeśli serwer stoi na HTML to jak moge dodac do niego Skrypty PHP ?

Wybaczcie nie serwer tylko stronka www
nospor
Wybacz kolego, ale nikt ci tu ogólno dostępnych podstaw na temat tego co to jest php i jak zrobić, by php działał, wyjaśniać nie będzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.