chce miec tak zrobione ze jesli klinke dodaj to tworzy mi nowa sesje i dodaje na strone o nazwie koszyk ten produkt w ktorym wcisne dodaj
cos mi to nie wychodzi moze wiecie co mam zle??
strona z przyciskiej dodaj
<?php /* wyświetlamy wyniki, sprawdzamy, czy zapytanie zwróciło wartość większą od 0 */ /* jeżeli wynik jest pozytywny, to wyświetlamy dane */ } } ?>
skrypt z dodawanie
<?php $id_produktu_do_dodania = $_GET['id']; $zapytanie = "SELECT `id`,`nazwa`,`opis`,'cena' FROM `koszulki` WHERE `id`='$id_produktu_do_dodania' "; $b=$_SESSION['login']; { $ins = mysql_query("INSERT INTO $b SET id='$id_produktu_do_dodania', nazwa=".$r['nazwa'].",opis=".$r['opis'].",cena=".$r['cena'].""); else " nie dodalo do koszyka"; ; } ?>
strona z koszykiem
<?php $b=$_SESSION['login']; for( $x = 1; $x <= 7; $x++ ){ $zapytanie = "SELECT `id`,`nazwa`,`opis`,'cena' FROM $b WHERE `id`='$x' "; { echo '<tr height="100"><td width="30">'.$r['id'].'</td><td width="200">'.$r['nazwa'].'</td><td width="200">'.$r['opis'].'</td><td width="500">'.$r['cena'].'</td></td></tr>'; } } echo ' <center> <table border="2" > <tr> <td colspan="2"><center><form method="post" action="mail.php"> <input type="submit" value="Zamów"/></form> <form method="post" action="index.php"> <input type="submit" value="Strona glowna"/></form></center></td> </tr> </table></center>'; ?>
jeszcze jedno jak klikne dodaj wyswietla mi pusta strone