Witam,
zlecę napisanie prostego systemu CMS takiego, jak ten http://iitv.info/ + ewentualnie wdrożenie prostej grafiki na cssach z freecsstemplates.org. Całość musi być bardzo wydajna (ze względu na duży ruch). Funkcje oprócz tych widocznych w wyżej wymienionym serwisie to: możliwość rejestracji użytkowników, komentarze pod odcinkami razem z ocenami (gwiazdki, lub 1-5,1-10, mi to bez różnicy), mailing + proszę też napisać ile kosztowałoby ewentualny player umożliwiającym oglądanie filmów bez limitu z megavideo dla użytkowników premium. Dobrze, jakby całość była łatwo rozbudowywana przez nowe moduły (w przyszłości możliwość rozbudowy o np wyżej wymienione konta premium, użytkownicy będą mogli wtedy oglądać filmy/seriale bez limitu). Najtrudniejszą chyba częścią jest to, że moja strona o podobnej tematyce już istnieje i jest oparta na Joomla, chciałbym całą jej zawartość przenieść do tego CMSa (głównie chodzi mi o filmy i seriale, razem z kategoriami i użytkownikami - adres podam zainteresowanym). Wydaje mi się, że specyfikacja jest dosyć dokładna, więc prosiłbym o oferty cenowe, nie "do negocjacji", w razie jednak, gdyby komuś było mało proszę o kontakt przed wyceną ;-) Faktura nie jest mi potrzebna, termin też nie jest pilny, a nie ukrywam, że zależy mi na cenie ;-)
Oferty proszę kierować przez PW, mail (yagaa22@gmail.com) lub gg(5222994).
Z poważaniem,
Michał Podubiński