Chciałem w cronie dodać sobie taki newsletter, by co poniedziałek wysyłał automatycznie maile do użytkowników. W tym mailu byłyby zawarte filmy dodane do bazy w ciągu ostatniego tygodnia.
Wszystko jest dobrze do momentu wysyłania maili. Otóż dla pierwszego użytkownika wszystko jest ok, ale następne maile nie zawierają już spisu owych filmów. Pewnie coś z pętlą jest źle, ale nie mogę dojść co. I tutaj kieruję się z zapytaniem o pomoc do Was

P.S. I nie piszcie mi, że napisane jest to w banalny sposób, bo się dopiero uczę

<?php include 'db_config.php'; $query = "SELECT identyfikator, tytul, tytul_pl FROM filmy_spis WHERE dodany_dzien >= '{$data}' ORDER BY tytul"; $query1 = "SELECT login, email FROM user WHERE news = 't'"; if($num_results == 0){ //Coś tam } else{ $email = $row1['email']; $temat = 'Newsletter'; $naglowki = "From: ***\r\n"; $naglowki .= "Content-Type: text/html; charset=iso-8859-2;"; $tresc = '<b>Newsletter</b><br><br><br>'; $tresc .= 'Witaj <b>'.$row1['login'].'</b>!<br><br>'; $tresc .= 'Oto lista filmów dodanych w zeszłym tygodniu do naszej bazy: '.$num_results.'<br><br>'; $tresc .= '<a href="http://***/film.php?id='.$row['identyfikator'].'">'.$row['tytul'].'</a>'; $tresc .= '<br><small>'; $tresc .= $row['tytul_pl']; $tresc .= '</small><br><br>'; }; $tresc .= '<br><br><br>'; } } ?>