Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Dzielenie artykułów na stronie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Maniek1313
Witam wszystkich jak zrobić żeby ograniczyć liczbę wyświetlanych artykułów na stronie np. do 3 a jak będzie więcej artykułów niż 3 to stworzy się podstrona i na 2 podstronie wyświetli kolejne np. 3 artykuły i tak w nie skończoność questionmark.gifquestionmark.gif
peter13135
szukaj pod hasłem paginacja/pager/stronnicowanie
Maniek1313
Szukałem pod tymi hasłami co mi podałeś i nic nie znalazłem.
webspy
W czym masz te artykuły? W bazie mysql? czy jakoś na plikach?
DannyM
Cytat(Maniek1313 @ 13.08.2011, 10:25:03 ) *
Witam wszystkich jak zrobić żeby ograniczyć liczbę wyświetlanych artykułów na stronie np. do 3 a jak będzie więcej artykułów niż 3 to stworzy się podstrona i na 2 podstronie wyświetli kolejne np. 3 artykuły i tak w nie skończoność questionmark.gifquestionmark.gif

Dzieki nospor mamy fajna klase
http://nospor.pl/download/idfolder/20/

thek
A ja zamykam, bo nie dość, że lenistwo, to jeszcze kłamstwo w żywe oczy. Jak to nie manic pod tymi hasłami? Tu na forum się ze kilkanaście wersji przewinęło, w tym moderator ma link do wlasnego skryptu w stopce, w google jest tego od groma a Ty "Nie ma!". Chyba kpisz sobie. Zamykam, bo nie da się inaczej. Może wtedy albo sie oduczysz lenistwa albo kłamania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.