pomozcie mi z tym juz prawie koniec dodam, ze jak zmienie z
<\/script> na </script> to wtedy m isie reklama nei chce wyświetlić
i jeszcze o co biega z tymi IF?
pedro84
21.01.2010, 18:51:07
Zamiast
Kod
<![if gt IE 6]></a><![endif]>
powinno być
Kod
<!--[if gt IE6]></a><![endif]>
Poza tym, co to za znacznik? <center></center> Po kiego on tam? Walidacja jedno, ale semantyka kodu to drugie... Kolegi, nie obraź się, ale ten kod na walidację nie zasługuje... Środkowanie kontenera za pomocą <center>? Tożto elemenarne podstawy, w CSS dajesz margin:0 auto; ustalasz szerokośc i masz.
endr1u
21.01.2010, 21:05:08
dzieki za odpowiedz co do tego center to probowalem to robic na wszystkie sposoby serio ustawialem margin: 0 auto, text-align: center niestet tylko chamskie centrowanie zadzialalo w IE oczywiscie.. mozesz powiedziec co jeszcze jest nie tak w tym kodzie zebym mogl go opprawic>..
i moze ktos wie co zrobic z tym javascriptem?
pedro84
21.01.2010, 21:27:13
Tak jak Ci pisałem, popraw komentarze warunkowe dla IE. To po pierwsze.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale flash w topie strony Ci się nie ładuje, przynajmniej u mnie.
Nawigację (ul) ładujesz w dwa divy: <div id="menuu"><div id="pos">, po co? Naprawdę, można to zrobić stylując samą listę. Po co Ci div#photo? Nadajesz img display:block i możesz z nim robić co chcesz.
To tyle po pobieżnym przejrzeniu kodu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.