Wygląd mi się nie podoba. Nie jest w moim guście. Wg mnie strona nie jest przejrzysta, a na stronie głównej jest zbyt duży natłok informacji - mnóstwo treści wyświetlonych za pomocą małych literek. Nie wiadomo, na czym skupić wzrok.
Poza tym, jeżeli jest to serwis, w którym każdy może coś dopisać, a same treści nie są zanadto kontrolowane, to możesz być pewien, że jego zawartość merytoryczna będzie (lub jest) na niskim poziomie. Szkołę już kończę i mnie takie strony potrzebne teraz nie będą

, ale nauczyłem się, że na serwisach tego typu nie można polegać podczas poszukiwania konkretnych informacji. Wszystkie te ściągi.pl itp., to masa nierzetelnych informacji, wśród których jedna na milion jest godna uwagi.
Zauważyłem też działy encyklopedia i tablice. Szczerze mówiąc, wolałbym poszukać chociażby w Wikipedii tego, co mnie interesuje, niż na takiej stronie, w tych właśnie działach.
Jako przykład dobrej strony, która może być pomocą naukową np. w liceum mogę podać serwis:
http://klp.pl, który podoba mi się pod względem zarówno wizualnym, jak i merytorycznym, bo na pewno tworzą go kompetentni ludzie.
Pomimo moich krytycznych uwag, podziwiam Cię za wysiłek, który włożyłeś w stworzenie tego serwisu. Niewykluczone, że ktoś może kiedyś z zawartych w nim informacji zrobić użytek.
Pozdrawiam.