Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] stronka flash
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
kowal199306
proszę o ocenę. zaznaczam że to moja pierwsza strona we flashu biggrin.gif
Odwiedź moją stronę
bim2
Eee.. Yyyy wacko.gif co_jest.gif dostal.gif blinksmiley.gif

Tylko tyle zdążyłem wydusić, nadaje się to na "Najbrzydsze strony" :]

ZACZNIJ OD NOWA
cbagov
KOSMOS brzydal.gif

Ps. cennik de best
klocu
Eeee...
Loader nie pokazuje realnego czasu ładowania witryny.
Powiem tak, że jeśli miałbym wybierać pomiędzy firmami to niechętnie zaglądałbym w tamtą stronę.

Zły dobór kolorów, niebieskie podświetlenie buttona, do czerwonego tła w jasne cętki.
Wszystko lata, wszystko pływa. Gdzie "user-friendly"?
Te fruwające buttony, tworzą ogólne coś co nie mogę nazwać porządkiem.
Niektórzy preferują minimalizm - ich wola, jeśli jest spójny i elegancki. Inni przepych jeśli ładnie się prezentuje i tworzy kompozycyjną całość.

Ale to dzieło jest 100% przepychem z przeładowaniem. Czyli mówiąc jak juror Idola "jestem na nie".

Może nie zacznij od nowa. Popatrz jak wygląda typowa witryna flash. Jak nawiązuję współpracę z użytkownikiem, jak tworzy z nim swoistą więź, aby częściej ją odwiedzał. Ale nie zniechęcaj usera za pierwszym razem.

Panowie a może to jakaś prowokacja? I ten tytuł "www-master" - master of chaos :]
phpion
brzydal.gif
Totalna porażka pod każdym względem.
Ocena: -1 / 10 (bo 0 to za dużo)

PS: wiesz w ogóle co to jest firma? Masz zarejestrowaną działalność?
koderrr
sory ale wyglada
jakby ktos sie wyzygal
i nie posprzatal
l0ud
...yikes! ohmy.gif Jakością wykonania dogoniłeś prawie słynne web 4 all...
[ http://www.web_4_all.republika.pl/ ]
Mam nadzieję, że to żart, a jeżeli nie to wybacz, ale zacznij wszystko od nowa - i już nie we flashu.
maziak
O człowieku, również musze powiedzieć, że tragedia.
Za duzo kolorow jak na moj daltonizm biggrin.gif elementy są kiepsko widoczne - i co najwazniejsze - nie ma chyba lepszego sposobu na odstraszenie potencjalnego klienta niz dzwięki w menu. Zwłaszcza takie, ktore odtwarzają się przy najechaniu kazdej pozycji, są głośne i nie da sie ich wyłączyć.

W niskich rozdzielczosciach nie da się oglądać - odpal sobie np. w 800x600 i spróbuj cokolwiek z menu przeczytać.

I jeszcze ten cennik biggrin.gif Prawdziwa perełka. Naprawde bardziej pasuje do prowokacji aniżeli do poważnej oferty.

O firmie -> "Jeżeli wybierzecie państwo drugi wariant, strona będzie wyglądała podobnie do tej, na której teraz jestescie!"
Uciekamy!!!! tongue.gif

Eh, eh, ogolnie to duzo by jeszcze mozna napisać. Ale ogolnie rys mojej opinii juz jest. smile.gif

I jeszcze jedna rada - jezeli ta strona jest na poważnie, i poważnie chcesz sie brac za robienie stron internetowych - NIE RÓB TEGO ZA TAKIE PSIE PIENIADZE!! Ani nikt nie bedzie szanowal takiej pracy, ani na tym dobrze nie zarobisz.

Pozdrawiam.
marcio
Nie ze sie znam ale jak wszedkem na strone myslalem ze bede zamawial zabawaki winnie teh pooh dla siorki smile.gif

Cytat
Mam nadzieję, że to żart, a jeżeli nie to wybacz, ale zacznij wszystko od nowa - i już nie we flashu.

smile.gif w sumie flash fajny jest ale bez przesady

No comment.....
.radex
Rzeczywiście bardzo profesjonalne podejście firmy. Chyba zamówię stronę we flashu i będzie podobna do tej biggrin.gif Ale (nie)fajnie smile.gif

Szczerze?

Zacznij od nowa.
Ociu
Dla dobra autora wątku, zamykam temat.
@kowal199306: Jeżeli chcesz aby temat znów był otwarty, proszę abyś napisał pw do któregoś z moderatorów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.