Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] usunięte domeny z DNS
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
grzemach
Witam,
Od jakiegoś czasu miałem ochotę na napisanie tego skryptu i wreszcie przyszedł ten dzień, napisałem ten skrypt i myślę w co jeszcze można by go doposażyć, myślę o logowaniu i ewentualnym wysyłaniu na maila informacji o pojawieniu się w rankingu stron o określonym page rank.

Stronkę można odwiedzić pod: usunięte domeny

Byłbym wdzięczny za info o ewentualnych zmianach jakie powinienem wprowadzić, projekt jest we wczesnym stadium rozwoju, istnieje dopiero 12h, ale działać działa jak najbardziej poprawnie.

Edit
Istnieje w ogóle tego typu serwis dla Polskich domen?

Edit2
Czy google daje jakieś ograniczenia na ilość sprawdzeń page rank na sekundę? poprzednio jak się bawiłem i miałem ok 500-600spr w ciągu ok 5 min chyba zablokowali mi ip na jakiś czas... czy jest to możliwe czy po prostu skrypt mi się posypał. Fakt faktem później ten skrypt już nie zadziałał musiałem użyć zupełnie innego.
.radex
Wiele do oceny, to tu nie ma.

Strona powalającego wyglądu nie ma, ale jest przejrzysta. Waliduje się na ładnym doctype.

Ogólnie pomysł ok, ale trochę za mało bajerów, żeby tu coś oceniać.
grzemach
Cytat(radex_p @ 23.05.2008, 09:49:38 ) *
Wiele do oceny, to tu nie ma.

Strona powalającego wyglądu nie ma, ale jest przejrzysta. Waliduje się na ładnym doctype.

Ogólnie pomysł ok, ale trochę za mało bajerów, żeby tu coś oceniać.

Bajery są w trakcje pisania, tylko myślę jakie dodać smile.gif i nie ukrywam że liczę troszkę na pomysły forumowiczów
.radex
możesz podać na jakim miejscu była strona w googlach
grzemach
Cytat(radex_p @ 23.05.2008, 10:14:17 ) *
możesz podać na jakim miejscu była strona w googlach

Jest podany page rank, druga kolumna, można nawet sortować po 2 i 3 kolumnie. a przecież każde zapytanie inaczej pokaże stronę, każda jest inaczej pozycjonowana. czy jest może jakiś sposób aby zobaczyć na jaką frazę strona jest najwyżej pozycjonowana?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.