Proszę o ocenę naszego nowopowstałego systemu CMS, który ma służyć do tworzenia i zarządzania stronami firm (typu wizytówka + oferta itd.). Co chciałbym ocenić:
Powiem jedno. Podoba mi się! Moje uwagi? Za długo sie zmienia tekst... podpatrz jak to zrobione jest w edico. I them brzydki
l0co
20.08.2007, 20:48:55
W jakim sensie dłużej się zmienia niż w edico? Przejrzałem ten system - tinymce w wyskakującym oknie. Nie masz predefiniowanych styli i musisz wszystko explicite stylizować no i poza tym nie edytujesz w treść strony tylko "gdzieś indziej" - zupełnie inna koncepcja.
phpion
20.08.2007, 21:14:27
CMS całkiem ciekawy, ogólnie sprawia naprawdę dobre wrażenie. Prosty i funkcjonalny - dobra robota! Mi jednak najbardziej podobała się prezentacja
l0co
23.08.2007, 20:20:53
Liczyłem na trochę większy odzew - hitów było sporo. No cóż - dziękuję za pozytywne opinie
Kostek.88
23.08.2007, 20:58:33
Moim zdaniem genialny CMS, ale ciut za wolny. Faktycznie, brzydki design, ale to jest do dopracowania. Superpomysł. Gratuluję
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.