Cytat
wy lepiej uwazajcie bo ja znam osoby ktore stracily zycie za krytyke projektow setha
Powaznie? Od tej chwili powinienem wynajac ochrone, gdyz 10 godzin dziennie przeznaczam na krytyke Setha, obmyslam plany jak zablysnac siarczysta ironia i ukluc go tam gdzie boli. Jakos nigdy nie spotkalem sie z jakakolwiek okolo jadrowa reakcja z jego strony, wrecz przeciwnie. To jest naprawde skromny gosc, ktory ma mase pomyslow i cel w zyciu, zas tego typu projekty nigdy nie przyniosly mu korzysci majatkowych. Wiec zluzuj.
Cytat
a tak na serio to nie wiem czy to bedzie mialo przebicie... [...]poszezylo[...]
Nikt tego nie wie (naprawde miales wysoka ocene z jezyka polskiego na koniec roku?).
Cytat
mozesz mi seth powiedziec jaki jest cel tego forum?
Tutaj zablysnales... Wiesz, gdy pierwszy raz uslyszalem o forum dot-net.pl przyszla mi do glowy mysl, ze Seth zbiera wiernych aby w zimowy poranek podpalic sie gdzies w okolicach Bloni... W imie Boga... To sekciarz. Swoja droga, u Was w szkole nie otrzymuje sie, badz tez odejmuje, punktow za czytanie ze zrozumieniem? Tak tylko pytam.
A co do samego watku. Wrocilem tutaj aby zwrocic Sethowi uwage, ze dobrze by bylo, gdyby regulamin zamienil z przyciskiem szukaj... Chociaz podejrzewam, ze z nowymi doswiadczeniami mam wielka szanse obudzic sie jutro martwym.