Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] dot-net.pl Forum technologii .NET
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Seth
Zapraszam do oceny stworzone przez emnie forum o .NET Framework:
http://dot-net.pl/

smile.gif
dr_bonzo
+ Kolorystyka bardzo przyjemna
- Logo mi sie nie podoba: ta czerwona kropka z dotnetem, pozostala czesc loga OK
+ menu tez jest ladne

to tyle smile.gif
Pigula
a wiec strona pod wzgledem graficznym nie powala. ale biora pod uwage ze to jest forum to nawet lepiej bo dzieki temu jest przejrzyste. widze ze wzorowales sie na tym forum, wiec dzieki temu wyglada jak dla mnie przyjaznie. ogolnie plus i to duzy albo i bardzo duzy za temetyke. zaczynam zabawe wlasnie z tym srodowiskiem i tego mi brakowalo. napewno sie za rejestruje. jeszcze tylko jakis serwis typu php.pl by sieprzydal tongue.gif
ZielonyPL
Ja właśnie tworze serwis o php, javie i flashu także będzie konkurencja winksmiley.jpg
kowal1122
bardzo mi się podoba pod wzgedęm graficznym jak i opcjonalnym tongue.gif
Seth
Dzieki za oceny smile.gif

Forum jest jeszcze w wersji beta, dlatego zdarzyc sie moga pewne niedociagniecia w skinie forum. Dlatego prosil bym o zglaszanie ich na forum w dziale "Dostrzezone bledy".
.johnny
Layout jak na forum bardzo ok, szczególnie w czasach setek forów opartych na phpBB z obleśnym subSilver winksmiley.jpg
Z drugiej strony można by się pobawić i poprawić kod - póki co się nie waliduje.

Poczepiałbym się o opisy podforów:
Cytat
Forum poruszające zagadnienia związane z XML'em oraz tematami związanymi z XML'em (XSLT, XML Schema etc.) na platformie .NET Framework.
Wydaje mi się, że piszemy "XML-em" (bez apostrofu) (ew. zob. to).
Cytat
Forum poświęcone standardowym kontrolką Web Forms takimi jak DataGrid, Label, AdRotator itp. oraz dostarczonym przez firmy "trzecie".
"kontrolkom Web Forms, takim jak...".

Sorry, że zgłaszam to tutaj, ale na dot-net.pl się póki co rejestrować nie będę, bo niewiele mam z tym wspólnego smile.gif
Seth
Dzieki smile.gif Juz poprawilem
Vertical
Kolorystyka mi się podoba, layout nie jest zbyt przebajerowany, ogólnie dobrze wyszło
DeyV
A mi niestety - kolorystyka "nie leży". Bardzo nie lubię tego "brudnego szaro żółtego" koloru.
Uważam również, że nie pasuje on do "Hi-tech" tematyki oraz do czerwono białego loga.
NuLL
Jedyna rzecz jaka mi się nie podoba to logo.

Reszta na plus smile.gif
Vertical
Cytat
"brudnego szaro żółtego"

Może nie zrozumiałem aluzji, ale o co chodzi z tym żółtym? Wg mnie layout jest szaro-niebieski winksmiley.jpg
Marusz
Tez nie wiem o jaki zolty chodzi ;D Ale pal licho. Styl mi sie bardzo podoba: czytelny, prosty, na czasie. Wszystko delikatne, schludne i nowoczesne. Gratuluje.
GrayHat
wy lepiej uwazajcie bo ja znam osoby ktore stracily zycie za krytyke projektow setha winksmiley.jpg

a tak na serio to nie wiem czy to bedzie mialo przebicie...
jednak Code Guru ma lepsza promocje (uniwersytety, polibudy itp) a ostatnio sa otwarci takze dla nie studentow co poszezylo grono userow.
mozesz mi seth powiedziec jaki jest cel tego forum?
a teraz co do wygladu: ogolnie fajny lecz kilka malych zmian bym wprowadzil w css`ie np tlo pod divem [usun cookies...]
Seth
Cytat(GrayHat @ 2005-06-29 00:40:58)

Przeczytasz, to sie dowiesz http://dot-net.pl/index.php?showtopic=5&pid=5&st=0&#entry5 winksmiley.jpg
Marusz
Cytat
wy lepiej uwazajcie bo ja znam osoby ktore stracily zycie za krytyke projektow setha

Powaznie? Od tej chwili powinienem wynajac ochrone, gdyz 10 godzin dziennie przeznaczam na krytyke Setha, obmyslam plany jak zablysnac siarczysta ironia i ukluc go tam gdzie boli. Jakos nigdy nie spotkalem sie z jakakolwiek okolo jadrowa reakcja z jego strony, wrecz przeciwnie. To jest naprawde skromny gosc, ktory ma mase pomyslow i cel w zyciu, zas tego typu projekty nigdy nie przyniosly mu korzysci majatkowych. Wiec zluzuj.

Cytat
a tak na serio to nie wiem czy to bedzie mialo przebicie... [...]poszezylo[...]

Nikt tego nie wie (naprawde miales wysoka ocene z jezyka polskiego na koniec roku?).

Cytat

Tutaj zablysnales... Wiesz, gdy pierwszy raz uslyszalem o forum dot-net.pl przyszla mi do glowy mysl, ze Seth zbiera wiernych aby w zimowy poranek podpalic sie gdzies w okolicach Bloni... W imie Boga... To sekciarz. Swoja droga, u Was w szkole nie otrzymuje sie, badz tez odejmuje, punktow za czytanie ze zrozumieniem? Tak tylko pytam.

A co do samego watku. Wrocilem tutaj aby zwrocic Sethowi uwage, ze dobrze by bylo, gdyby regulamin zamienil z przyciskiem szukaj... Chociaz podejrzewam, ze z nowymi doswiadczeniami mam wielka szanse obudzic sie jutro martwym.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.