Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Logo (typografia)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
DreeD
Czesc,
Mysle od jakiegos czasu nad logotypem firmy, stanelo na ulozonym w ciekawy sposob tekscie. Jedyna rzecz ktora mnie zastanawia, to czy ktokolwiek bedzie w stanie odczytac co tam tak wlasciwie jest napisane tongue.gif

Prosze o opinie, czy jest to wystarczajaco oczywiste, czy ogolnie pomysl jest ok.. Wykonanie jest jeszcze do dopracowania, widac pewne niedociagniecia..
PS. Mysle ze jesli do odczytania tego napisu uzytkownik bylby zmuszony do zastanowienia sie przez chwile, nie bylo by to duzym problemem.. Moge sie mylic.

P.
hwao
Web works, ale nie jest to łatwe.

Musisz pomyśleć jeszcze jak to zrobić żeby bardziej widoczne było
konole
Logo ma to do siebie, że jest proste, a nie skomplikowane. Użytkownik nie zapamięta Twojej nazwy, a tym bardziej nie skojarzy cię z tym logiem.
Fifi209
Nie podoba mi się, gdyby nie komentarz to zastanawiałbym się dłużej co tam jest napisane.
1010
Odgadłem bez problemu web ale nad works myślałem dłuższą chwilę. Nikt nie będzie patrzał na twoje logo długo, żeby wymyślić co one oznacza... One ma po prostu wpaść w oko i być oczywiste.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.