Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Ocena strony Projektoskop.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
pomaranczowaklueczka
Witajcie winksmiley.jpg

Piszę z prośbą o ocenę strony www.projektoskop.pl rolleyes.gif

Zależy mi na ocenie ogólnej lub opisie wg poniższych elementów:

- ogólny wygląd strony
- atrakcyjność dla użytkownika zainteresowanego tematem
- układ menu
- funkcjonalność narzędzi i wyszukiwarek
- atrakcyjność kategorii tematycznych
- ilość reklam

Proszę również o waszą ocenę w skali od 0 do 10

Chętnie poznam wasze zdanie na temat tego portalu.

Dziękuję i pozdrawiam winksmiley.jpg
thomson89
- ogólny wygląd strony
Strona prosta, ale czytelna i ładna. Zamieniłbym miejscami logowanie z szukajką, ponieważ przez tą reklamę jest za wysoko.

- atrakcyjność dla użytkownika zainteresowanego tematem
Znajdzie co potrzeba. Jak ktoś szuka domu, nie szuka ładnej strony tylko takiej na której znajdzie szybko to co potrzebuje. Tutaj, uważam że tak się stanie.

- ilość reklam
Wkurzają te reklamy. Jeżeli już potrzebujesz reklamy to: wywalaj po jednej z prawej i lewej strony oraz tą zakładkę / zaklejkę (tą w rogu) co się rozwija.
kreciko
to mi nieładnie wygląda w chromie
Kod
<div id="right_min_h" style="height: 1794px; "/>

Generalnie dla mnie za dużo treści. Szczególnie w tej głównej(środkowej części) poniżej tego kwadratowego rotatora(?)

pomaranczowaklueczka
Bardzo dziękuję za wszystkie uwagi! smile.gif
Obecnie planujemy wprowadzenie kilku zmian i z pewnością weźmiemy pod uwagę wszystkie sugestie.

pozdrawiam i czekam na dalsze sugestie winksmiley.jpg

DiH
- W menu na samej górze zamieniłbym obrazek domyślny z tego odpowiednim po hover - może wyjść ciekawie.
- W szukajce trochę niepotrzebne to obrysowania i kolorowanie zaznaczonego checkboxa.
- Menu po lewej jakby trochę zbyt ściśnięte. Można by je rozszerzyć, a tekst odsunąć od tych strzałek
- Potwornie dużo tej treści po środku
- Ilość reklam mnie zabiła, ale to pewnie kwestia klienta

Poza tym wygląda schludnie. Fajne logo i zdjęcia. Pozdrawiam
Arkaszka
Strona ładna i czytelna, porusza sie po niej intuicyjnie.
norbis
Ogólnie ok, ale posprawdzaj jak wygląda strona z innymi fontami systemowymi, bo u mnie (Ubuntu 10.10, FF 3.6) się wysypało menu pod wyszukiwarką:

edit:
to chyba nie o fonty chodzi, bo na niektórych podstronach jest ok, ale ty się głów winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.