Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Moje aranżacje muzyczne
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
SHiP
Chcę uruchomić w końcu swój blog/portfolio muzyczne winksmiley.jpg. Przysiadłem i w 2 dni zrobiłem design + cięcie:

http://srodek.info/music/

Różnie to może działać więc mam kilka pytań dla oceniających
1. Czy te nutki dobrze latają?
2. Czy odtwarzacz wam działa? A jeśli nie, to czy domyślacie się dlaczego smile.gif. Czy dodać mu takie bajery jak regulacja głośności oraz suwak czasu?
3. Czy ogólnie strona działa płynnie?
4. Czy mój angielska jest w porządek?

Pozdrawiam
IceManSpy
Nutki fajnie latają smile.gif Na moim kompie strona skacze (FF 3.6.8 , Sempron2800+, 1GB RAM) co nie zachęca do strony. Jednak podoba mi się prostota strony. Po prostu lubię proste strony smile.gif
r4xz
1. tak, lecz nie podoba mi się ten motyw
2. nie
3. nie - chyba przez te nutki, bo boczna grafika pewno statyczna.

ogólnie dodałbym jakiś kolorów (ożywił całość) oraz bardziej wyróżnił menu na górze.

PS "The full list you can find here." -> http://srodek.info/arragments dry.gif
gigzorr
Ja tam lubie ciemne kolory , ogólnie spoko , ale logo klikalne poprosze.
Troszeczke mi zcina w przeglądarce ale to przez te efekty smile.gif
O$iek
Mnie się nic nie zacina na Chrome i zabytkowym komputerze. Nutki latają dobrze ale chyba mogły by trochę wyżej. Po lewo ta gitara mi się podoba, ale jeśli chodzi o design to jestem noga i się nie wypowiem.
gigzorr
Cytat(O$iek @ 8.08.2010, 10:05:53 ) *
Mnie się nic nie zacina na Chrome i zabytkowym komputerze. Nutki latają dobrze ale chyba mogły by trochę wyżej. Po lewo ta gitara mi się podoba, ale jeśli chodzi o design to jestem noga i się nie wypowiem.

Na chrome tez mam ok , firefox to nie chrome smile.gif

Troszke zcina, nie jest tak zle smile.gif
O$iek
Na Debianie też z Chrome działa to płynnie. No dobra wypowiem się na temat strony: w menu po najechaniu na link nie podświetla mi się on na całą wysokość, top nie musi być klikalny chociaż mógłby być, ale skoro ktoś już dojechał na górę strony to może kliknąć "home" zamiast topu/topa? (zamiast górnej części strony) Do odtworzenia jest tylko jeden utwór? Mnie on nie działa. Powiedzmy, że to tyle.

PS
Wiem, że Chrome to nie Firefox i że elegancko obsługuję JS winksmiley.jpg
SHiP
Dzięki za opinie. Dodałem klikalny top. Przerobiłem menu a nutki będą teraz widoczne tylko dla użytkowników Chrome. Mam nadzieję, że teraz nie będzie się to tak strasznie przycinało
attimo
Menu nie działa. Wywalilbym motyw z tym rozsuwajacym sie obrazkiem po lewej stronie. jesli chodzi o ogolny wyglad to bardzo mi sie podoba. proste, ale do tego ladne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.