hieroshima
16.06.2010, 13:34:02
Witam, chciałbym oddać wam do oceny mój nowy projekt. Jest to na razie sama grafika, chciałbym żebyście ocenili. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Strona:
pedro84
16.06.2010, 13:48:31
+ Stopka!
+ owca w topie
+ pomysł z drzewem
- mdła kolorystyka
- logotyp!
- ta "fala" i pewna nijakość
Dopracuj, a ma szanse być czymś świetnym.
r4xz
16.06.2010, 13:56:24
to co wyżej +
[-] za duży top oraz te linki
lessi
16.06.2010, 14:08:33
Menu raczej do zmiany, ten top chyba trochę za szary, flagi chyba tak porozrzucane. Stopka może być. W topie po przyjrzeniu się widać jakby niebo było ucięte, chociaż może mi się zdawać.
hieroshima
18.06.2010, 08:45:22
Witam, poprawiłem menu jednak nie mam pomysłu jak miałby wyglądać napis "Hodowla Owiec Kameruńskich" w topie może macie jakieś pomysły?
(top za duży bo tekstu za mało

)
athabus
18.06.2010, 08:55:07
Stronka fajna od od topu w dół. Sam top wg. mnie jest źle rozwiązany:
- jest zbyt duży - na laptopie 2/3 strony to będzie top, do tego w topie jest baaardzo pusto. Jakiś taki ten top bez pomysłu.
- Linki nawigacyjne daj pod topem a nie nad - bardzo łatwo je zignorować w tym miejscu w którym są. Poza tym ich użytkowanie będzie bardzo niewygodne przez ten wielki top.
Reszta jest w miarę ok - popracowałbym trochę nad czcionkami, bo teraz tekst jest jakiś taki "nijaki". Nie wiem jakie ilości tekstu/jakie inne treści będą umieszczane na stronie, więc nie wiem w jaką stronę powinieneś pójść.
Ja_ck
18.06.2010, 09:48:33
jak dla mnie stronka z lat 90 i nie ma zbytnio czego oceniać, ale jeżeli wam się podoba to ja dodam ze owca jest zle wycięta (niby jest owalna ale z lewej strony robi sie kanciasta
Pozdraiwam
hieroshima
18.06.2010, 10:10:38
o której owcy mówisz? I co wy wszyscy macie z tym, że strona jest z lat 90 ? Jak powinna wyglądać strona z lat 2010 ? Nie rozumiem tego, byłem na twoim portfolio, aby dowiedzieć się jak wygląda strona z lat najnowszych, ale niestety nie widziałem tam żadnego takiego projektu
Ja_ck
19.06.2010, 02:08:18
o tej w topie (tej bardzo duzej). Dziękuje, że odwiedziłeś moje portfolio mam nadzieje że chociaż troche Ci się spodobało. Czy ktoś mówił, że u mnie znajdziesz takie prace? ja tam nie wiem jakie są trendy na rok 2010. Tak czy siak różnice chyba są widoczne. O gustach sie nie dyskutuje, grunt zeby sie Tobie podobało bo to pewnego rodzaju Twoje portfolio i Ty wypuszczasz ten produkt na światło dzienne
tutaj napewno znajdziesz pare fajnych prac
klikPozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.