Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowy Hosting zdjęć i plików
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
teleimpact
Jest to wersja Beta.zmoderowano Cały czas ulepszam skrypt.
Zapraszam, czekam na pomocne uwagi.

Kildyt
Niestety, dość kiepsko. Po co kolejny upload zdjęć? Mało ich w internecie? No ale nie o to chodzi.

Design jest mdły i bez wyrazu. Nie zaznaczasz aktualnej pozycji w menu gdzie przebywamy.
Inputy są brzydkie i leżą zbyt blisko siebie.
W kodzie nie przestrzegasz tabulacji i co ważniejsze standardów. Brak jest nagłówka h1. Używasz przestarzałego znacznika font. Dlaczego deklarujesz, że strona nie jest w języku polskim?

Kod
/* ======================================== \
// Package: Mihalism Multi Host
// Version: 4.0.0
// Copyright (c) 2007, 2008 Mihalism, Inc.
// License: http://www.gnu.org/licenses/gpl.txt GNU Public License
// =======================================

Mihalism Multi Host navigation menu, member's bar, and
  page footer designed by DjFlush of www.picsopedia.com.
Co to? Co dokładnie mamy oceniać? Czy design jest twój?

Dlaczego ten logotyp czasami świeci na czerwono? Sądzę, że prędzej zdenerwujesz użytkownika, niż on zauważy baner i kliknie na niego.

"Akceptuję regulamin" - nie dajesz możliwości odznaczenia tego i nie ma linku do treści regulaminu. A więc co ja dokładnie akceptuje?

Przy wysyłaniu zdjęcia wyskakuje mi błąd: "Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.".

Jeszcze dużo poprawek przed Tobą. Życzę Ci powodzenia. winksmiley.jpg
bim2
Nie czerwono a pomarańczowo smile.gif

Weszłem i nie wiem co zrobić? Nie może być normalnie na środku inputa i przycisku przeglądaj? Popatrz na google: logo -> input -> szukaj

Jak chce uploadować obrazek to nie mam zamairu klikać 38 razy (z głowy liczbę wziąłem).
dr_bonzo
Wyjatkowo sobie pomarudze.

Za duzo klikania zeby syslac 1 obrazek -> typ hostingu [nawet nie widac ze to sa przyciski] -> choose, plik, submit.

Slyszales o SWFUpload - uploadujesz flash'em kilka obrazkow na raz, a user ma mniej klikania.
skowron-line
Cytat
Proszę nie używać polskich znaków, (ą,ś,ć,ó,ż,ź,ę)
Wypełnij wszystkie pola formularza!

Nie wiesz jak sobie z tym poradzić questionmark.gif Czy po polskiemu do Ciebie nie pisać questionmark.gif
teleimpact
Cytat(skowron-line @ 2.02.2009, 00:38:12 ) *
Nie wiesz jak sobie z tym poradzić questionmark.gif Czy po polskiemu do Ciebie nie pisać questionmark.gif

Akurat program którego ja używam, ma problem z Polskimi znakami. Korzystam z Niemieckiego programu pocztowego.
Jeśli to nie problem oczywiście, prosił bym o pisanie w trybie uproszczonym rolleyes.gif
nexis
Hosting w Hekko? Zdaje się, że największy pakiet to 18 GB. Na jaki czas to ma starczyć?
teleimpact
A kto powiedział że hekko zostanie?questionmark.gif?
nexis
Czemu przeciwdziałać mają ograniczenia tego typu?
Cytat
You're trying to upload again too soon!

Dodatkowe uwagi:
- logo nie przekierowuje na stronę główną
- wybór między "dowolny plik" a "obrazek" jest zupełnie zbędny (pliki graficzne możesz rozpoznawać podczas wrzucania i udostępniać dodatki w formie miniaturek, itd.)
teleimpact
Mam dedyka na Forall.pl
Tylko chcę zobaczyć czy strona się przyjmie. Na dedyku mam mały portal, mam do syspozycji 1939GB
Ale na razie jest na Hekko, jak się hostimgos przyjmie. To wrzucę na dedyka.
Pzdr.
Pilsener
Co tu mamy oceniać? Brak znajomości podstaw HTML+CSS? Podstaw grafiki? Czyli nieumiejętność wygładzenia gotowego obrazka? Brak podstaw PHP, czyli problem z zainstalowaniem i przystosowaniem skryptu uploadu celem zrobienia 432545656756 strony do uploadu?

Raport do moderatora wysłany, temat do kasacji.

W dodatku masz czelność reklamować a nawet sprzedawać darmowy skrypt jako swój:
http://www.allegro.pl/item532318498_upload...stimgos_pl.html
Cytat
Oświadczam, że jestem autorem skryptu i posiadam do niego pełne prawa
- typowe lamerstwo, jakiego pełno niestety... zgłosiłem też Twoje konto do zablokowania na allegro.
teleimpact
hahaha skrypt do sprzedania był inny, brak mi słów na twoją głupotę.....
Skrypt sprzdałem, a zmoderowano ma inny, starszyć to ty se możesz... siostre w przedpokoju, młotku. NAUCZ SIĘ CZYTAĆ A POTEM PISZ...... Nakloł bym ci, ale niestety mieszkamy w Polsce gdzie ludzie boją się mocnych słów, i usówają je szybciutko ze swoich serwisów...

Po za tym, czytałeś regulamin allegro? blinksmiley.gif blinksmiley.gif blinksmiley.gif blinksmiley.gif blinksmiley.gif blinksmiley.gif blinksmiley.gif blinksmiley.gif

Wiesz co? Jesteś jak szambo w ,oim ogrodzie, czasem wywala jakieś gówno, alie i tak trafia do oczyszczalni.....
ayeo
~teleimpact, troszkę kultury, nie jesteś w stodole. Dostajesz ostrzeżenie i moderację postów na tydzień. Następnym razem dostaniesz od razu bana. Takie zachowanie nie jest tu tolerowane. Proszę się kontrolować. Temat zamykam i zostawiam ku przestrodze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.