![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam chce sie zalogowac na server krasnala który mam na swoim kompie - localhost. Chce wykorzystac do tego windowsa commandera aby moc komunikowac sie przez ftp.
Jaki adres serwera wpisac, po wpisaniu localhost lub 127.0.0.1 pisze że nie mógł nawiazac polaczenia z serverem.. pomoc! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Krasnal to serwer WWW, od serwerów FTP jest odrębne oprogramowanie... Aż żal serce ściska, że jesteśmy nicko-spokrewnieni...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
naprawde?!
![]() doskonale sobie zdaje sparwe ze krasnal to zbiór serwerów i nie tylko www w woli scislości! Chce się na niego zalogować programem FTP [np WC] i jak wpisuje w adresie serwera localhost lub 127.0.0.1 bo postawilem go na wlasnym kompie to pisze mi ze nie mógł nawiazac polaczenia z serverem... Nie chce wchodzić na locala za pomoca przegladarki lub powloki systemowej.. bo potrzebuje wejsc przez programem FTP. P.S. crash czytaj uważnie posty i nie pisz jesli sie nie znasz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czytałeś chociaż: http://www.olesno.pl/~pablo/krasnal/index.php?k=ftp ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie dziala mi ta strona... jak mam zmienic chmod na serwerze localhost
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz windowsa,chmody przeważnie dotyczą Linuxa. Kiedy będziesz wrzucał pliki na prawdziwy serwer wtedy o to zadbaj.
|
|
|
![]()
|
|
na windowsie z partycjami z NTFS chmody sąsad.gif a mój krasnal stoi własnie na windzie i skrypty chce testować na localhoscie a nie na servie....wiec musi być jakiś sposób aby zmienić te uprawnienia w windzie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.04.2025 - 05:27 |